Gözaltındaki Sedat Laçiner tweet attı

Sedat Laçiner: Tek suçum Erdoğan'ı eleştirmek.
Çanakkale’de düzenlenen paralel yapı operasyonunda 27 kişiyle birlikte gözaltına alınan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, “Bana göre tek suçum Erdoğan’ı eleştirmek.” dedi.

Üç gündür gözaltında bulunan Sedat Laçiner’in twitter hesabından neden gözaltına alındığına dair tweetler atıldı. Sedat Laçiner adına atılan tweetlerde Laçiner’in “Tek başına bir hücrede tutulduğu, kitap okumasına dahi izin verilmediği, tek suçunun Erdoğan’ı eleştirmek olduğunu” belirtildi. Tweetlerin Laçiner tarafından mı yoksa bir yakını tarafından mı atıldığı ise bilinmiyor.

Prof. Dr. Sedat Laçiner’in hesabından paylaşılan mesajlar şöyle: “Gözaltına alınalı 2 günü geçti. Gözaltına alınmam ve bir hücrede tutulmam fiilen susturulmamdır. Tek başıma bir hücredeyim. Kitap okumama, yazı yazmama dahi izin vermiyorlar. Sadece görüşlerimden dolayı gözaltındayım. Susturamayınca yok etmeye çalışıyorlar. Bugün 2.gün de bitti ve hala hiçbir işlem yapılmadı. 2 gündür tecrit edilmiş şekilde gözaltında tutuluyorum. Çocuklarımın gözü önünde evim didik didik edildi.Bana göre tek suçum Erdoğan’ı eleştirmek. Bir akademisyenin düşüncelerini söylemesi suç mu! Bugüne kadar basit bir sokak kavgasına bile karışmamış bir insanın evi terörle mücadele timleri tarafından nasıl basılır”

    :

    :

    :

    :

    "Gözaltındaki Sedat Laçiner tweet attı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete