Kılıçdaroğlu: 7 Haziran'da koro halinde bağırıyorlardı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde'nin Çiftlik İlçesi'nde halka seslendi.
Kent Meydanı'ndan seçim otobüsü üzerinde konuşan Kılıçdaroğlu, tek amacının bütün gençlerin iş sahibi ve her evde huzur olması olduğunu söyledi. 

Vatandaşlara CHP iktidarında yapacaklarını da anlatan ve asgari ücretin net 1500 TL olacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, "7 Haziran öncesi ben bunu söylediğimde koro halinde bağırıyorlardı 'Kaynağı nereden bulacaksın?' diye. Allah büyük ya, 1 Kasım'dan önce seçim bildirgelerini hazırlamışlar, Bizim seçim bildirgesini kopyalamışlar. Demek ki neymiş? Kaynak varmış. Demek ki en iyi kadrolar CHP'deymiş. Demek ki Türkiye'yi en iyi CHP yönetirmiş" diye konuştu.

'ORTADOĞU BATAĞINDAN TÜRKİYE'Yİ KURTARACAĞIM'

Türkiye'ye barış ve huzur getireceğini belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Bu ülkede kardeş kavgasını bitireceğim. Bakın dış politikada yanlış yapıyorlar. 2 milyon 225 bin Suriyeli şimdi Türkiye'de. Sanki bizim çocuklarımız iş buldu onlara iş bulmaya çalışıyorlar. Söz, Ortadoğu batağından Türkiye'yi kurtaracağım. Gençlerimize iş alanı yaratacağız, iş garantili eğitimler vereceğiz. Bütün bunların tamamını CHP iktidarın da yapacağız. Bunları yapmamı istiyorsanız yetki vereceksiniz. Sevgili gençler onlar sizi olağan şüpheli olarak görüyorlar. Ben sizi bu ülkenin umudu ve güvencesi olarak görüyorum. Sizin önünüzdeki bütün yasakları ve engelleri kaldıracağım. Çünkü ben bu ülkenin gençlerine ve gençliğine güveniyorum."

'MİLLETİN İRADESİNİ NİYE BAŞININ ÜSTÜNDE TAŞIMIYORSUN? '

Siyasette köşeyi dönme gibi hastalığının olmadığını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Kul hakkı yemedik, Allah nasip etmesin. Her şeyi her ortamda size doğruyu söyleyeceğim ve doğru söylemeye de devam edeceğim. Bu ülkede huzurun olması için çalışacağım. Şu soruyu kendinize sorun. 7 Haziran'da sandığa gittik. Niye yeniden seçim yapıyoruz? Hangi gerekçeyle seçim yapıyoruz? Niye bana 400 milletvekili vermediniz? Millet vermiyor. Milletin iradesini niye başının üstünde taşımıyorsun? Ben milletin iradesine saygılıyım, başımın üstünde taşıyorum ve sizden sadece ve sadece yetki istiyorum. ben yetkiyi saraydan değil, ben yetkiyi milletten istiyorum. Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır. Bunu sakın unutmayın."

CHP Lideri, konuşmasının ardından güvercinler uçurduktan sonra Altunhisar İlçesi'ne geçti. Seçim otobüsünden halkı selamlayan Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra Niğde'ye hareket etti.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Kılıçdaroğlu: 7 Haziran'da koro halinde bağırıyorlardı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete