Dilipak: Erdoğan başkan seçilirse halife olacak

Gerici haberleriyle bilinen Yeni Akit gazetesinin yazarı Abdurrahman Dilipak, Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan seçildiği takdirde 'halife olacağını' iddia etti.
AKP'ye yakınlığıyla ve gerici haberleriyle bilinen Yeni Akit gazetesinin yazarı Abdurrahman Dilipak, Kanada’da katıldığı bir konferansta hilafetin aslında kaldırılmadığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan seçildiği takdirde 'halife olacağını' iddia etti.

Dilipak, saraydaki odaların da hilafete bağlı milletlerin temsilcilerine verileceğini söyledi. Dilipak ayrıca Erdoğan'ın dünyadaki bütün Müslüman milletlere birer müşavir atayacağını iddia etti.

Dilipak'ın katıldığı konferanstaki konuşmasının görüntüleri Kanada’da yayın yapan AKP'ye yakın TurkNews isimli haber sitesi tarafından yayınlandı.

İşte Dilipak’ın ‘hilafet’le ilgili sözleri:

“Tayyip Erdoğan başkanlık sistemine geçerse kendisi bu anlamda bütün İslam beldelerinden Hilafete bağlı bölgelerden muhtemelen kendisine müşavir tayin edecek ve İslam birliğininin Beştepe’deki, o 1005 odada hepsinin temsilciliklerini açacak.”


Kaynak: Ali Küpeli/T24.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Dilipak: Erdoğan başkan seçilirse halife olacak" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete