Putin'den Erdoğan'a 'istifa' cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Petrolle ilgili sözlerini ispatlasın ben giderim, ispatlayamazsa kendisi gider mi?" sözlerine Putin'den yanıt gecikmedi.
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile dün basın toplantısı düzenleyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e, Erdoğan'ın IŞİD'den petrol alındığının kanıtlanması halinde istifa edeceği yönündeki açıklaması hatırlatıldı.

"İSTİFA EDİP ETMEMESİ BİZİM MESELEMİZ DEĞİL"

Putin, "Erdoğan istifa eder mi etmez mi, bu kesinlikle bizim meselemiz değil. Bu, Türk halkının meselesidir. Biz hiçbir zaman buna karışmayız ve karışmaya da niyetimiz yok" ifadelerini kullandı.

"TÜRK YÖNETİMİNİN BUNDAN HABERİ OLMADIĞINA İNANMAK GÜÇ"

Putin ayrıca, Suriye'de teröristlerin bulunduğu bölgeden endüstriyel düzeyde petrol alınıp tankerlerle Türkiye'ye taşındığını belirterek "Türk yönetiminin bundan haberi olmadığına inanmak güç. Bilmiyorlarsa, şimdi bilsinler" dedi.

ERDOĞAN "İDDİALARINI KANITLARLARSA GÖREVİ BIRAKIRIM" DEMİŞTİ

Erdoğan, Türkiye'nin IŞİD'den petrol aldığı iddiaları konusunda "Bizim asla terör örgütleriyle böyle bir alım satımımız yoktur. Bunu ispat etmeleri gerekir. İspat ettikleri an Tayyip Erdoğan böyle bir görevin başında bulunmaz. Ama bu iftirayı atanlar, acaba o yerlerini bırakabilirler mi?" demişti.

    :

    :

    :

    :

    "Putin'den Erdoğan'a 'istifa' cevabı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete