Minik Öykü "kalp nakli" bekliyor

Durumu kritik olan ve 'acilin acili' koduyla organ bekleyen Öykü Ertok'un babası dün akşam yazdıkları ile herkesi duygulandırdı.
Acılı baba sosyal medya hesabından "Kızımdan asla vazgeçmeyeceğim!!! Allah'ım kızımı bize bağışlayacak buna inanıyorum.. Doktorlar ümitsiz olsalardı!!!" yazdı.

Anne Ebru Ertok ise, "Kızım şu anda acil bir kalp bekliyor. Hayatta kalması için tek yol nakil. Biz altı aydır kalp bekliyoruz, burada yapılan nakilleri görüyoruz. Öykü henüz bir kalp bulamadı ancak biz umutluyuz çünkü İdil burada bir çığır açtı. Onun durumu basına yansıdıktan sonra burada aylardır kalp bekleyen insanlar sağlık buldu. İdil'in ve ailesinin feryadını duyan Türkiye buraya ses verdi ve birçok yerden kalp geldi. Duyarlılık arttı, telefonlar susmadı. Ben kızımın da 'kalbini' bulacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. 

Doğuştan kalp yetmezliği bulunan, 26 Kasım gecesi geçirdiği ani bir atakla kalbi duran 12 yaşındaki Zeynep Öykü Ertok, Başkent Hastanesi’nde yaşam savaşı veriyor. Doktorlar, makinelere bağlı bir şekilde hayatta tutulan Zeynep Öykü’yü, 1 haftadır uyandırmaya çalışıyor.

    :

    :

    :

    :

    "Minik Öykü "kalp nakli" bekliyor" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete