​Kadir Mısıroğlu’ndan AKP’ye sert sözler

Erdoğan'ın "akıl hocalarından" Kadir Mısıroğlu: Davutoğlu'nu Allah'a "şirk koşmakla" Erdoğan'ı ise "dinini inkar etmekle" suçladı.
AKP’nin yayın organlarından A Haber’de yorumculuk yapan ve kendisini “tarihçi olarak” tanıtan AKP’nin akıl hocalarından Kadir Mısıroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında ağır sözler söyledi.  AKP’nin 7 Haziran seçimlerini kaybetme sebebini “Erdoğan’ın Aleviler’in gönlünü hoş tutmak için dinini inkar etmesini” gösteren Mısıroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da “Allah’a şirk koştuğunu” söyledi.

“DAVUTOĞLU’NU DUYUNCA DİZLERİMİ DÖVDÜM”

Mısıroğlu “Tayyip Bey Aleviler’i memnun etmek için ‘benim Ehlisünnet diye bir dinim yoktur’ dedi. Bu söz yanlış bir söz. İslam eşittir Ehlisünnet. Yanlış konuştu” derken  “Davutoğlu ’99 kadın adayımız var’ dedi, Allah’ın sıfatları da 99′dur. Ben bu sözü duyduğum zaman dizlerimi dövdüm ‘eyvah bir ceza gelecek’ dedim. Ceza geldi. Sen neyi neyle kıyaslıyorsun” ifadelerini kullandı.

Atatürk’e ettiği hakaretlerle gündeme gelen Kadir Mısıroğlu, Erdoğan’la yakın ilişkileriyle biliniyor. Mısıroğlu’nu AKP yönetimi sık sık ziyaret ediyor. Mısıroğlu bir otorite olarak sıkça Hükümet programlarında yorum yapıyor.

ATATÜRK’E HAKARETLERİ İLE BİLİNİYOR

Mısırlıoğlu, özellikli Ulu Önden Atatürk’e ettiği hakaretlerle biliniyor. Tarih bilgisinden yoksun saçma sapan iddialarla Ulu Önder’e hakaretler yağdıran Mısırlıoğlu son olarak Ağustos ayında Erdoğan’ın davetlisi olarak Ak Saray’daki “tarihçiler” yemeğine katılmıştı.
  • Şükrü Timur
    Hasta mısın ulan, Viking'li..!! Şükrü Timur - 25 Ekim 2015 Ulan sapık herif, Aleviler müslüman değil mi? Tayyip ve sizin dininiz başka bir din mi? Sen nerede tarih okudun? Tarihçi misin? Tarihçi böyle konuşur mu? Hay senin gelmişini geçmişini..............!!

:

:

:

:

"​Kadir Mısıroğlu’ndan AKP’ye sert sözler" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete