"IŞİD'den korktukları için önlem almıyorlar"

Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nün, 102 kişinin öldürüldüğü Ankara katliamından 22 gün önce mitinglere yönelik canlı bomba uyarısı yaptığının ortaya çıkması, 'Kanlı Cumartesi' tartışmalarını yeniden alevlendirdi.
KARŞI GAZETE | ANKARA

"HÜKÜMET, IŞİD'DEN KORKUYOR..."

Meclis'te gazetecilerin, istihbarat olmasına rağmen önlem alınmamasıyla ilgili sorularını yanıtlayan CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Hükümetin IŞİD'den korktuğu için örgütün üzerine gidemediğini öne sürdü.

"Emniyet'in uyarısına rağmen bu saldırının gerçekleşmiş olması, Türkiye'nin yönetilemediğini gösteriyor." diyen Gök şu değerlendirmeyi yaptı:

"Yazışmalar belli, belgeler ortaya çıkıyor... Dört yıldır; AKP'ye izlediği IŞİD politikası nedeniyle silahların bir gün Türkiye'ye çevrileceğini zaten söylüyorduk. Bu Hükümet IŞİD'den korkuyor, o yüzden üzerine gitmiyor. Raporlar belli, istihbarat belli... Başbakan kendisi itiraf etmedi mi 'canlı bombaların kimliklerini biliyoruz' diye... Her şey ortada!"

TUNCELİ EMNİYET  MÜDÜRLÜĞÜ 22 GÜN ÖNCE UYARMIŞ!

Fox TV'nin yayınladığı belgede Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nün 102 kişinin öldüğü Ankara Katliamı'ndan 22 gün önce, mitinglere yönelik canlı bomba eylemleri konusunda tüm birimlere uyarı yaptığı görülüyor.

karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    ""IŞİD'den korktukları için önlem almıyorlar"" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete