Başbakan'dan aynı günde iki gaf

Davutoğlu, Gaziantep ve Şanlıurfa mitinglerinde tartışılacak açıklamalar yaptı. Gençlere seslenen Davutoğlu, “Eş lazım dediğinizde aileniz bulamazsa bize başvuracaksınız!” dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa ve Gaziantep mitinginde, 48 yerel TV kanalının ortak yayınladığı “Anadolu Soruyor” programında konuştu.

DAEŞ nankör: “(Kobane) Olaylar olduğunda oradan masum kardeşlerimiz yürüdüğünde Kurban Bayramı’nda mazlumlara, mültecilere et olarak dağıtılmak üzere rayiç fiyatın üzerinden koyunlarını aldık ve kurban ettik. 197 bin kardeşimizi aldık ama bunlar çıktılar, Türkiye’yi DEAŞ’la işbirliği yapmakla suçladılar. DEAŞ ne kadar nankörse ne kadar hainse ne kadar alçaksa PKK da o kadar alçak, o kadar hain, o kadar korkaktır. Hiç birbirinin arasında fark gözetmedik.”

Anne babanız eş bulamazsa bize başvurun: “İşiniz var, maaşınız var, aşınız var... Ne kaldı, eş kaldı eş... Anne babanız eş bulamazsa bize başvuracaksınız.

‘Kılıçdaroğlu ile devlet sırrı paylaşmam’

Sokulduğumuz yerden bir daha sokulmayız: “Devlet mahremiyeti içinde görüşme yaptık, onu şantaj unsuru olarak kullandı. Güvensiz bir muhatap olduğunu anladık. Bir daha devlet sırrı paylaşır mıyım? Sokulduğumuz yerden bir daha sokulmayız. Kılıçdaroğlu böyle bir ciddiyet göstermeyeceğini ortaya koydu.”

Açıklamazsan namertsin: (Kılıçdaroğlu’nun Ankara katliamınan ardındandan yaptığı görüşmelere ilişkin “Açıklarsam zor durumda kalır” sözlerini ve Oslo belgelerine ilişkin konuşmalarına) “Ne biliyorsan açıkla. Açıklamazsan namertsin. Karnından konuşmak siyasetçiye yakışmaz” diyerek tepki gösterdi.

Toros falan konuşmasınlar: “Faili meçhulleri kim bitirdi? O sembollerle, Toroslarla falan konuşmasınlar. Kimseyi tehdit etmeden, mertçe, yiğitçe söylüyoruz. Kimse bizden bir zerre taviz beklemesin. Terörle sonuna kadar mücadele edilecek. Bütün bu dağlar, ovalar, vadileri terör odaklarından temizleyeceğiz.”

‘Fuatavni‘ akbaba: Urfa mitingi esnasında bomba patlayacağı saldırı yapılacağı şeklinde... Akbaba, felaket tellalı. Ülkenin üzerine kâbus çökse, memnun olacaklar. Şanlıurfa mitinginde bomba patlasaydı çok sevineceklerdi.

    :

    :

    :

    :

    "Başbakan'dan aynı günde iki gaf" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete