AKP'nin Van mitingine vatandaş sığmadı!

Havuz televizyonları AKP'nin mitingleri için 'hınca hınç' dolu ifadelerini kullanırken Twitter'da dolaşıma giren bu fotoğraf her şeyi gözler önüne serdi.
KARŞI GAZETE | Haber Merkezi

Ankara'da yaşanan facia sonrası muhalefet partileri bir bir mitinglerini iptal ederken AKP mitinglerine tam gaz devam etti. Havuz medyası mitingleri kalabalık göstermeye çalışsa da gerçekler kısa zamanda orta çıktı.

AKP'nin Van mitingine dair sosyal medyada dolaşıma giren fotoğraf AKP mitinglerinde katılımın hangi boyutlarda olduğunu gözler önüne serdi.


TWİTTER'DA ALAY KONUSU OLDU

Dolaşıma giren fotoğrafa ' AKP'nin Van mitingi'nde insan alana sığmadı. Miting coşkuyla devam ediyor. Alan hınca hınç dolu. Ouww fena.' şeklinde yorumlar yapıldı

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Başbakan Ahmet Davuoğlu'nun A haber'de katıldığı bir programda "Anketler geliyor. Beyanname sonrası anket yaptık, Ankara'daki terör saldırısı sonrası kamuoyunun nabzını tutuyoruz. Oylarımızda bir yükseliş trendi var.Saldırıdan sonra da yüzde 43-44 bandına doğru da bir yükselme trendi devam ediyor bizim oylarımızda." sözleri sonrası oylarının düşeceği tahmin ediliyor.

karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "AKP'nin Van mitingine vatandaş sığmadı!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete