Fatih Portakal'dan Davutoğlu'na anket tepkisi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara'daki terör saldırısı sonrasında da AKP'nin oylarında yükselme trendi olduğunu açıklamıştı.
Başbakan Ahmet Davuoğlu A haber'de katıldığı programda "Anketler geliyor. Beyanname sonrası anket yaptık, Ankara'daki terör saldırısı sonrası kamuoyunun nabzını tutuyoruz. Oylarımızda bir yükseliş trendi var.Saldırıdan sonra da yüzde 43-44 bandına doğru da bir yükselme trendi devam ediyor bizim oylarımızda." dedi.

FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Davutoğlu'nun bu sözlerine tepki gösterdi.

Fatih Portakal, Davutoğlu'nun 'Ankara'daki terör saldırısı sonrası % 43-44 trendine yükseliyor oylarımız' sözlerine sert tepki göstererek, "Dili sürçtü mü bilerek mi söyledi! Niyet okuyamadığım için zaten bilmem mümkün değil ama bunu başkası söylese zaten yer yerinden oynar. Ama bakınız bunu Başbakan söylüyor. BunuTürkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı söylüyor.

AKP VE DAVUTOĞLU'NA ÇOK İYİ BİR DÖNÜŞÜ OLMAYACAK

Davutoğlu'nun sözlerini düzeltmesi gerektiğini söyleyen Portakal; "Bence böyle bir ortamda en azından yanlış bir anlaşılma olacağını düşünerek biz bir refleksimizi ortaya koyalım. Açıklar veya açıklık getirir getirmez... Anketi böyle bir olaya, katliama bağlaması, 102 vatandaşın hayatını kaybettiği yerde bir ankete bağlaması bence seçime 13 gün kala AK Parti'ye ve Ahmet Davutoğlu'na çok da iyi dönüşü olmaz" diyerek tepkisini dile getirdi.

İşte Portakal'ın o tepkisi.


    :

    :

    :

    :

    "Fatih Portakal'dan Davutoğlu'na anket tepkisi!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete