Charlie Hebdo, internet sitesini yeniden yayına soktu

Fransa'nın ünlü mizah dergisi Charlie Hebdo, ocak ayında meydana gelen terör saldırıların ardından ara verdiği internet sitesini yeniden ve daha kapsamlı bir şekilde yayına soktu.
Terör saldırıların ardından bütün dünyanın daha iyi tanıdığı mizah dergisi, yeni internet sitesinde yabancı okurları için İngilizce de yayın yapacak.

Saldırı öncesi internet  sitesinde sadece abonelik koşulları ve yayınlandığı haftanın kapağı bulunurken,  yenilenen internet sitesinde daha önce yayınlanmamış karikatürler ve mizah  yazıları da yer alacak. Yine sürekli güncellenecek internet sitesinde derginin  uymayı taahhüt ettiği mesleki kurallar, derginin tarihçesi, dergi aleyhine  açılmış davalar ve dergi yazar ve karikatüristlerin verdiği mülakatlar yer  alacak. 
 
Derginin yazı işleri müdürü Gerard Biard, basına yaptığı  açıklamada, ''uluslararası alanda dergiye olan ilginin son dönemde çok  arttığını'' ve ''insanların dergi ile ilgili daha fazla ilgi alma talebi üzerine  bu yönde bir karar alma mecburiyeti hissettiklerini'' bildirdi. 
 
Charlie  Hebdo dergisine, 7 Ocak'ta düzenlenen terör saldırısında aralarında derginin  önemli 5 karikatüristinin de bulunduğu 12 kişi hayatını kaybetmişti. 
 
Saldırı uluslararası alanda geniş yankı uyandırırken, dünya liderleri  terörizme mücadeledeFransa ile dayanışma için Paris'te düzenlenen protesto  yürüyüşüne katılmıştı. 
 

    :

    :

    :

    :

    "Charlie Hebdo, internet sitesini yeniden yayına soktu" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete