Vali Coş, kendisini 'Şuayip'e benzeten avukat hakkında şikayette bulundu

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, kendisini bir dizi karakteri olan "Şuayip" tiplemesine benzeten bir avukat hakkında soruşturma açtırdı.
Adana Valiliği'ni yürüttüğü dönemde kendisini protesto eden bir yuttaşa 'gavat' diyen Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş kendisini, sosyal medyada capslere konu olan ve bir dizi karakteri olan "Şuayip" isimli tiplemeye benzeten avukat Seçkin Bilgili'den şikayetçi oldu.

Vali Coş'un "İnce ince Yasemince" isimli dizideki "Şuayip" karakterine benzerliği sosyal medyada konuşulmuş, mizahçılar tarafından capslerde çoğu kez fotoğrafları kullanılmıştı. 

VALİ TARAFINDAN SORUŞTURMA AÇILDI

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşayan, Balıkesir Barosu Avukatlarından Seçkin Bilgili de bu tartışmalara katılarak Hüseyin Avni Coş'un Şuayip karakterine benzerliğiyle ilgili bir paylaşım yaptı. Twitter'dan Vali Coş'un bu benzerliği üzerinden paylaşım yapan Av. Bilgili'ye, Vali tarafından soruşturma açıldı.

Vali Hüseyin Avni Coş'un şikayeti, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Edremit Savcılığı'na iletildi. Avukat Seçkin Bilgili, Edremit savcılığına ifade verdi. Savcılık tarafından yapılacak olan inceleme sonucunda "uygun" görülürse Av. Seçkin Bilgili'ye, Hüseyin Avni Coş'a "hakaret ettiği" gerekçesiyle dava açılacak. 

Kaynak: hızlımuhabir.com / Erhan Altıparmak

    :

    :

    :

    :

    "Vali Coş, kendisini 'Şuayip'e benzeten avukat hakkında şikayette bulundu" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete