​İmralı heyeti muamması!

Pervin Buldan, İmralı heyetinin belirlendiğini açıkladı. Saatler sonra bizzat görüştüğü isim Yalçın Akdoğan bunu yalanladı.
HDP’li Pervin Buldan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile yaptığı görüşme sonrası İmralı’ya gidecek 16 kişilik heyetin belirlendiğini açıkladı. Bu açıklamadan saatler sonra Akdoğan’dan açıklama geldi. Akdoğan “Bunlar külliyen yalan ve uydurmadır” dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Meclis’te HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder ile bir araya gelip görüşme gerçekleştirdi.

KİMLERİN OLACAĞINI BİLE BELİRLEMİŞLER!

Görüşme sonrası açıklama yapan HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, 16 kişilik izleme heyeti oluşturulduğunu, HDP’lilerin bu heyetle birlikte İmralı’ya gideceğini söyledi.

Pervin Buldan, 16 kişilik heyette akil insanlar ve bölge başkanları ile isimleri belirlenecek 9 kişinin yer alacağını belirtti.

AKDOĞAN’DAN YALANLAMA: SIRADAN BİR GÖRÜŞME HEYET KONUŞULMADI

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ise Buldan’ın bu ifadelerini ve twitter’da dolaşan İmralı heyeti listesini yalanladı.

Akdoğan, Twitter’daki hesabında, “Bazı basın organlarında 16 kişilik izleme heyeti kurulduğu belirtilerek isim listeleri yayınlanmaktadır.

Bunlar külliyen yalan ve uydurmadır. Meclis’te gerçekleşen sıradan bir görüşmeye atfen spekülasyonlara yol açacak açıklamalar yapılması, sürecin ciddiyetiyle bağdaşmamaktadır”
değerlendirmesine yer verdi.

    :

    :

    :

    :

    "​İmralı heyeti muamması!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ