Nazlıaka: 'Melih Gökçek, tehditle afişimi indirtti'

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Kızılay'da bir bina cephesine astırdığı afişi, Melih Gökçek'in, "tehditle" indirttiğini iddia etti.
CHP Ankara Milletvekili ve 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Aylin Nazlıaka, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlaması dolayısıyla Kızılay’da bir bina cephesine astırdığı afişin, parası ödenmiş olmasına rağmen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından, “tehdit”le indirildiğini iddia etti.

"MELİH GÖKÇEK KORKTU"

Nazlıaka, paranın kendilerine iade edildiğini söyleyerek, "Aylin Nazlıaka’nın afişleri olmayacak, denilmiş. Melih Gökçek, yeniden milletvekili olmamdan o kadar korkmuş olmalı ki, kendi bulunduğu pozisyondan aldığı güce dayanarak, yayımlamak istediğimiz afişlere, ilanlara kadar karışıyor” diye konuştu.

GÖKÇEK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Gökçek ise afişten haberi olmadığını savunarak, “Ben zaten Aylin Nazlıaka’ya aday olması için sonsuz destek veriyorum. O, benim için Ankara’nın vazgeçilmez bir vekilidir. Anlaşılan propagandada sıkıntı çekiyor. Zor durumda kaldıysa destek tweetlerime ağırlık vereyim” dedi.

    :

    :

    :

    :

    "Nazlıaka: 'Melih Gökçek, tehditle afişimi indirtti'" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ