Erdoğdu'dan Gökçek'e kapak üstüne kapak! Erdoğan'a 300 milyonluk ihale

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu’yu TBMM’deki yolsuzluklara ilişkin yaptığı açıklama nedeniyle hedef aldı.
KARŞI GAZETE | HABER MERKEZİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Twitter’da CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun TBMM’deki konuşmasını eleştirerek “Bana pislik atmış” dedi.

Bir belge paylaşan Gökçek “Sen bir yalancısın Aykut Erdoğdu... Migros’ta o tarihte peynir 9.75 TL... Biz almışız 9.00 TL... İşte belgeleri...” dedi.

GÖKÇEK CEVAP VEREMEMİŞTİ

Gökçek'in paylaştığı belgeler üzerine Aykut Erdoğdu  “Migros'ta kilosu 9,75 şaşkın... Sen almışsın 600 ton... Kilo fiyatı ile ton fiyatı aynı mı? Çocuk mu kandırıyorsun?” diye yanıt vermiş ve “Sen bu mavi kapaklardan yeterince biriktirince sana tekerlekli sandalye vereceğim... Şimdi naşşş!!!” mesajını paylaşmıştı

AYKUT ERDOĞDU'DAN 300 MİLYON TL'LİK İHALE BOMBASI

Erdoğdu iddalarına cevap veremeyen Gökçek'e bir darbe daha vurdu. Gökçek'in, AKP MKYK üyesi Asuman Erdoğan'ın eşi Fatih Erdoğan'a 300 Milyon TL'lik ihale verdiğini ve bu ihalede satın alınan 300 Milyonluk gıda ve temizlik maddesinin perakende fiyatların bile üstünde olduğunu açıkladı.

İşte Erdoğdu'nun konu ile ilgili attığı o tweetler




GÖKÇEK'TEN HALA CEVAP YOK

Erdoğdu'nun iddiaları karşısında adı yolsuzluklarla ve parsel davaları ile anılan Melih Gökçek'ten henüz bir yanıt gelmedi.

karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğdu'dan Gökçek'e kapak üstüne kapak! Erdoğan'a 300 milyonluk ihale" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete