​MHP'de kurultay için flaş gelişme!

MHP olağanüstü kongresinin 15 Mayıs'ta Büyük Anadolu Termal Otel'de yapılması kararlaştırıldı. Otel ile sözleşme imzalandı
Olağanüstü kongre sürecini yürütmek üzere mahkeme tarafından yetkilendirilen Çağrı Heyeti, 15 Mayıs'ta gerçekleştirilmesi kararlaştırılan kongrenin yapılacağı salonu belirledi.

MHP'nin olağanüstü tüzük kurultayının Büyük Anadolu Otelde toplanması kararlaştırıldı. Otelle sözleşme imzalandı. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığından MHP'nin güncel üst kurul delege listesini alan Çağrı Heyeti, olağanüstü kongre için yarından itibaren delegelere davetiye göndermeye başlayacak.

611 DELEGE YETECEK

Çağrı heyeti bin 238 büyük kongre delegesine duyuru yapacak. 611 delegenin toplanması halinde 15 Mayıs’ta tüzük kongresi gerçekleşecek ve Genel Başkan, Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerinin seçilmesini düzenleyen 63. madde değiştirilecek. Yeterli delege bulunamazsa, 22 Mayıs’ta aynı yerde kongre bu kez salt çoğunlukla toplanacak.

DELEGELER OTELDE KONAKLAYACAK

Güvenlik gerekçesiyle kurultaya katılacak tüm delegeler otelde misafir edilecek. Çağrı heyeti, kongrede provokasyon ve kavga gibi bir olumsuzluğun yaşanmaması için Ankara Valiliği’nden geniş güvenlik tedbirlerin alınmasını talep edecek. spor salonuna delegeler dışında partililer ve misafirler de girebilecek.

Kaynak: Milliyet Gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "​MHP'de kurultay için flaş gelişme!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete