Günün Videosu

Başbakan ile bakanının köprüde ‘satranç’ oyunu

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım arasındaki, soğuk rüzgarlar, Körfez köprüsünün açılışında da kendisini belli etti.
Ulaştırma Bakanlığı, köprü açılışıyla ilgili medyaya gönderdiği duyuru metininde sadece Bakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isimleri yer aldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan ise hiç söz edilmedi.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU, YILDIRIM’I KAREDEN ÖZELLİKLE ÇIKARDI

Törende İzmit Körfez geçiş köprüsünün son tabliyesi monte edildi. Erdoğan, Davutoğlu ve Yıldırım somunlar sıktı ve körfezin iki yakası birbirine bağlandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından törenle ilgili fotoğraflar paylaştı. Davutoğlu’nun paylaştığı fotoğraflarda Binali Yıldrım’ın olmaması ve kareden özellikle çıkarılması dikkat çekti.



Ulaştırma Bakanlığı Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Osmangazi adı verilen köprünün açılış töreni duyurusunu medyaya şu şekilde geçti: “İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Son Tabliye Montajı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım’ın 21 Nisan 2016 Perşembe günü katılacağı törenle yapılacaktır.” Başbakan Ahmet Davutoğlu da kendisine yönelik by-pass girişimlerine karşı hamleyle yanıt verdi. Köprü açılışının ardından Twitter hesabında fotoğraflar paylaşan Başbakan Davutoğlu, karelerde yer alan Binali Yıldırım’ı kesti. Sadece kendisinin ve Erdoğan’ın görüleceği şekilde dizayn ettiği fotoğrafları kullandı.

Kaynak: sozcu.com.tr / Ali Ekber Ertürk

    :

    :

    :

    :

    "Başbakan ile bakanının köprüde ‘satranç’ oyunu" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete