Günün Videosu

'CUMHURİYET'in çocuklarına yasak işlemedi!

Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen Atatürk Anıtı'na çelenk sunma törenine, CHP'lilerin yanında ellerinde dövizler taşıyan 'protestocu çocuk'lar da katıldı.
CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yanı sıra çok sayıda partilinin katıldığı meydandaki çelenk sunma töreninde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenginin sunulmasının ardından anıta CHP İl Başkanlığı çelenk bıraktı.

“Milli bayramlarımız zil takıp oynama günleri değildir”

Çelenk sunma töreninin ardından CHP İl Başkanı Esen, Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasında AKP”nin her yıl yeni bir bahaneyle ulusal bayramların milletçe kutlanmasının önüne geçtiğini iddia etti. Ancak, iktidarın ‘şatafatlı açılışları, gürültülü törenleri ve çalgılı çengili düğünleri’ iptal etmeyi aklına dahi getirmediğini söyleyen Esen, “Bayramlar iktidarın değil milletindir. Milli bayramlarımız zil takıp oynama günleri değildir. AKP iktidarının ülkemizi sürüklediği bugünkü vahim tablo, milli bayramlarımızın iptal edilmesini değil bilakis daha büyük bir şevk ve coşkuyla kutlanmasını zorunlu kılmaktadır” diye konuştu.

ÇOCUKLAR PROTESTO DÖZVİZLERİ TAŞIDI

Törene CHP’lilerle birlikte katılan bazı çocuklar da, CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın hazırladığı ve üzerlerinde; ’23 Nisan’ı kutlayacağım bana ne’, ’23 Nisan’a anamı da aldım geldim’, ‘Cumhuriyetin çocuklarına yasak işlemez’ yazılı dövizler taşıdı.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "'CUMHURİYET'in çocuklarına yasak işlemedi!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete