Trabzon’daki saldırgandan ilk açıklama

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında hakeme saldıran 17 yaşındaki O.M, konuştu.
Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 30. haftasında oynanan ve 89. dakikada tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçının yarıda kalmasına neden olan 17 yaşındaki O.M. hakeme neden saldırdığını açıkladı.

Çıkarıldığı 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan O.M. ilk ifadesinde hakemlerin bu sezon verdikleri kararlarla Trabzonspor’u mağdur ettikleri için saldırdığını söyledi. ‘haber61.net’in haberine göre O.M. verdiği ilk ifadesinde, “Son haftalarda hakem hataları nedeniyle puan kaybediyoruz. Buna sinirlendim. Bu maçta da hakem hataları oldu. Bu yüzden sahaya girdim ve hakemlere tepki gösterdim” dedi.

"RAHAT OL TRABZON ARKANDA"

Bu arada Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89. dakikasında tribünden sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan’a yumruk ve tekme attığı için göz altına alınan 17 yaşındaki O.M. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. O.M., ifadesinin ardından adliye götürülürken bir grup taraftarın emniyet çıkışında saldırgan genç lehine tezahürat yapması ve “Rahat ol Trabzon arkanda” demesi dikkat çekti.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "Trabzon’daki saldırgandan ilk açıklama" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete