Bahçeli'den bir skandal teklif daha!

MHP lideri Bahçeli, "Terörle ilişkisi kesinleşmiş vekillerin dokunulmazlıklarını kaldıralım. Hatta bunları vatandaşlıktan çıkaralım." dedi.
MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında partililere seslendiği konuşmasında dokunulmazlıklar konusunda açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, "Terörle ilişkisi kesinleşmiş vekillerin derhal dokunulmazlıkları kaldırılmalı. Ucuz pazarlıklara kapılarak bu fırsatı kaçırmayalım. İşbirlikçileri doğruca adaletin önüne çıkaralım. Suçluların yakasına yapışalım. Hatta bunları vatandaşlıktan çıkaralım." dedi.

"HDP'NİN TURŞUSUNU MU KURACAĞIZ"

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

MHP, AK Parti'nin teklifine destek verecektir. Dokunulmazlıklar karma komisyona gelecek. Terörle ilişkisi kesinleşmiş vekillerin derhal dokunulmazlıkları kaldırılmalı.

Bunları ne yapacağız? HDP'nin turşusunu mu kuracağız?

Bunların eş başkanları şimdi mi hatırlamıştır vatanı. Ne diyor bunlardan biri "Vatanımızı böldürmeyeceğiz" Bu dokunulmazlıkların kaldırılması korkusudur. Bu hafta gelecek dosyalar bir an önce işleme konulmalı ve terörizme destek veren vekiller yargının önüne çıkarılmalıdır.

"BUNLARI VATANDAŞLIKTAN ÇIKARALIM"

Kimin hakkında ne iddia ediliyorsa Türk yargısı son ve kesin hükmünü vermelidir. MHP'nin durumu berraktır. Anamuhalefet lideri de AKP'nin teklifine destek vereceklerini açıklamıştır, hiçbir mazerete sığınmadan dokunulmazlıkları tek kalemde kaldıralım. Ucuz pazarlıklara kapılarak bu fırsatı kaçırmayalım. İşbirlikçileri doğruca adaletin önüne çıkaralım. Suçluların yakasına yapışalım. Hatta bunları vatandaşlıktan çıkaralım."

ERDOĞAN DA AYNISINI SÖYLEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da "Terör örgütünün yandaşlarını vatandaşlıktan çıkarmak dahil tüm önlemleri almak durumundayız" demişti.

    :

    :

    :

    :

    "Bahçeli'den bir skandal teklif daha!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete