MHP'de Oktay Vural depremi

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural görevinden istifa etti. Vural'ın 10 Temmuz'daki kongrede aday olup olmayacağı merak konusu.
OKTAY VURAL'DAN İLK AÇIKLAMA

Oktay Vural, "Ayrıntılı bir değerlendirme yapacağım. Ancak süreçli ilgili bir değerlendirme yaptım. Bu değerlendirmem de istifada etkili oldu" diye konuştu.

18 NİSAN 1999’DA MECLİS’E GİRMİŞTİ

Akademisyen kökenli olan Oktay Vuray 18 Nisan 19999 seçimlerinde İzmir milletvekili olarak Meclis’e girdi. 21. dönemin ardından 23,24 ve 25’inci dönemlerde de milletvekili seçilen Vural 2001 yılında Enis Öksüz’ün istifası üzerine Ulaştırma Bakanlığı görevine getirilmişti. Vural; 23. dönemden itibaren de MHP’nin grupbaşkanvekiliydi.

BAHÇELİ İLE TERS DÜŞTÜ İDDİALARI

Vural’ın ismi geçtiğimiz ay MHP lideri Devlet Bahçeli ile ‘kırgınlık’ yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

BAHÇELİ’NİN ‘SÜRPRİZ’İ OKTAY VURAL MI?

Salı günü MHP grup toplantısının ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Devlet Bahçeli, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan bir iptal beklenip beklenmeyeceği sorusu üzerine, “Sürprizlerimiz olacak bekleyin biraz” yanıtını vermişti. Ankara kulislerinde, Bahçeli’nin bu açıklamasından sonra Vural’ın istifa etmesi bahsedilen sürprizin bu olduğu iddialarını gündeme getirdi.

    :

    :

    :

    :

    "MHP'de Oktay Vural depremi" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete