CHP milletvekillerine hapise girmeye hazır olun talimatı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu dokunulmazlıkların kalkmasına 'evet' diyeceklerini ve her türlü bedeli ödemeye hazır olduklarını açıkladı.
KARŞI GAZETE | ANKARA

Ancak Ahmet Davutoğlu'nun dokunulmazlığı devam edecek." diyen Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu'na "sen namuslu adamsan niye kendi dokunulmazlığımı kaldırmıyorsun?" sözleriyle seslendi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının satırbaşları şöyle:

BAKANLARIN DOKUNULMAZLIĞI DEVAM MI EDECEK?

Hırsızların TBMM'de yeri yoktur diyoruz. Bu kadar açık bu kadar net.  Sadece bu döneme ait olan dosyalar olacak,   onların dokunulmazlığı mı devam edecek? Asıl yolsuzluğu bakanlar yapıyor ya. Gel onların da dokunulmazlığını kaldıralım dedik olmaz dediler.

DAVUTOĞLU KENDİ DOKUNULMAZLIĞINI NİYE KALDIRMIYORSUN?

Bütün vatandaşlarım gayet iyi bilsin Ahmet Davutoğlu'nun dokunulmazlığı devam edecek, sen namuslu adamsan niye kendi dokunulmazlığımı kaldırmıyorsun? Senin niye dokunulmazlığın kalkmıyor? Çık ,ben de dokunulmazlığımı kaldırıyorum de.'

HIRSIZLARIN ÖNÜNE YATACAK MISIN?

Binali Yıdırım, havuz medyasının kasasını yöneten adam. Milyon Ali'nin dokunulmazlığı aynen devam edecek. Rıza Sarraf'ın önüne yatan diyen adam Muammer Güler'in de dokunulmazlığı aynen devam edecek. 10 seferde 10 milyon dolar rüşvet almıştı. Kul hakkı yiyenlerden hesap soracaksan gel kardeşim. Sen gidip de Rıza Sarraf'ın önüne yatmış adamı koruma! 700 milyarlık saat vardı; Zafer Çağlayan 28 seferde 52 milyon dolar rüşvet aldı. 52 milyon dolar rüşvet alan adamın önüne yatacak mısın, yatmayacak mısın?

Bakara makara deyip Kur'an'la dalga geçen ayakkabı kutusunda milyonları götüren adamın önüne yatacak mısın yaptmayacak mısın?

DAVUTOĞLU, TERÖRE YARDIM VE YATAKLIKTAN YARGILANMAKTAN KORKUYOR

Davutoğlu neden korkuyor; o da biliyor ki dokunulmazlığı kalkarsa terör örgütlerine yardım ve yataklıktan o d yargılanabilir. Davutoğlu da abisi de terör örgütlerine yardım ve yataklık yapmışlardır. Başkalarına gelince kaldırlaım beyefendi siz? Benim görevim hırsızların önüne yatmaktır efendim diyor.

HER CHP'Lİ HAPSE GİRMEYİ GÖZE ALMALI

Her şeye rağmen kürsü dokunulmazlığı hariç tüm dokunulmazlığın kaldırılmasını istiyoruz. Akademisyenler hapse giriyorsa, gazeteciler hapse giriyorsa, Genelkurmay Başkanı hapse giriyorsa demokrasi mücadelesi veren her CHP'li hapse girmeye hazır olmalı. Ben oturacağım Meclis'te gazeteciler hapse girecek ee ben ziyarete gideceğim...

"SEN NİYE HAPSE GİRMEYECEKSİN KARDEŞİM!"

Gandi hapse girdi mi, girdi; Mandela girdi mi, girdi...  Ecevit girdi mi, girdi;sen niye girmeyeceksin kardeşim! CHP dokunulmazlıklara 'evet' diyecek ama gittiğiniz her yerde bunları anlatın...

karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "CHP milletvekillerine hapise girmeye hazır olun talimatı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete