AKP'den Tuğçe Kazaz'a ret

Kazaz, AKP'nin seçim işlerinden sorumlu Mustafa Şentop'la görüştü ama kapılar kapandı.
Şimdilerde dizi oyuncusu olan eski manken Tuğçe Kazaz’ın hakkındaki en sansasyonel haberler din değiştirdiğinde çıkmıştı.

Aşkı için Hıristiyan oluşu, boşandıktan sonra Uzak Doğu felsefesine kendisini yakın hissetmesi, ardından İslam’a dönüp Umre’ye gitmesi ve dini konularda verdiği mesajlar çok konuşuldu.

Şimdilerde de attığı tweetlerle, hükümete verdiği destekle ve TRT’de kaptığı başrolle gündemimizde.

Bu kulisi okuduğunuzda magazin dünyasının ya da sosyal mecraların Kazaz’ın siyasi vizyonuna dar geldiğini, artık kendisini siyasetin uçsuz bucaksız ortamlarında göstermek istediğini anlayacaksınız.

ERDOĞAN'DAN KAZAZ'A RED

Ankara kulislerine yayılan bilgilere göre, Kazaz geçenlerde Ankara’ya gelmiş ve bazı sondajlarda bulunmuş. Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu istemiş.

Ancak Erdoğan’ın kurmayları Kazaz’ı AKP yöneticilerine yönlendirmiş. Kazaz da bir arkadaşıyla birlikte AKP’nin kapısına dayanıp AKP Seçim İşleri Başkanı Mustafa Şentop’la görüşmek için uğraşmış.

Kazaz, Şentop’la ayaküstü konuşmayı da başarmış ve AKP’de siyaset yapmak istediğini anlatmış.

Şentop ise Kazaz’a AKP’ye hizmet etmenin birden fazla yolu olduğunu anlatarak kapıyı aralamamış. Kazaz’ın adaylık hayallerinin bu durumda bir sonraki seçime ertelendiği anlaşılıyor.

Kaynak: Hürriyet
  • şahin mengü
    Sınır yoktur. şahin mengü - 29 Mart 2015 Ne kadar kuçu kuçu olursan daha çok olmanı isterler. Bazılarını görünce hani bir zamanlar "Sahibinin sesi"plakları vardı. Orada gramofona kulağını dayamış bir şirin kuçu kuçu vardı hep onu anımsarım

:

:

:

:

"AKP'den Tuğçe Kazaz'a ret" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ