AKP-MHP görüşmesi bitti

Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Bahçeli ile koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştireceği görüşme bitti.
AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştirdiği görüşme sona erdi. 1 saat 45 dakika süren koalisyon zirvesi sonrası iki partiden de sözlü olarak bir açıklama yapılmayacağı, ancak ilerleyen saatlerde yazılı bir açıklama yapılacağı duyuruldu. 

NELER YAŞANDI?

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştireceği görüşme, bir saat öne alındı. Davutoğlu-Bahçeli görüşmesinin saat 13.00'te gerçekleştirileceği duyuruldu. Görüşmede Davutoğlu'na AKP'den Faruk Çelik, Mahir Ünal, Haluk İpek, Lütfi Elvan ve Ertan Aydın'ın refakat edeceği öğrenildi.



AKP-MHP GÖRÜŞMESİNDE BAHÇELİ'YE EŞLİK EDECEK İSİMLER BELLİ OLDU


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştireceği görüşmede Bahçeli'ye İsmet Büyükataman, Semih Yalçın, Oktay Vural, Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Mustafa Kalaycı refakat edecek.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.



VURAL VE ÜNAL'DAN ÖN GÖRÜŞME

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de bugün yapılacak MHP-AKP koalisyon görüşmeleri öncesi bir araya geldi.



Ünal ve Vural, MHP Grup Salonu'nda yaklaşık 20 dakika görüştü. Oktay Vural, "Detayları görüşmüyoruz" derken, Mahir Ünal, "Başbakanın gelişi ile ilgili, kabulü ile ilgili bir hususu görüştük." dedi.



Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "AKP-MHP görüşmesi bitti" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete