Çelik’ten ilginç Kaç-Ak Saray yorumu

AKP Bursa İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Bakan Faruk Çelik, burada yaptığı konuşmada ilginç açıklamalarda bulundu.
Çok sayıda partilinin katıldığı bayramlaşma töreninde Bakanı Çelik, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na ilişkin yapılan eleştirilere cevap verdi. Bakan Çelik burada yaptığı konuşmasına şöyle devam etti;

“BUGÜN YAŞANAN TABLO ÇOK FARKLI”

“Milletimizi saf dışı bırakmaya çalışanlar bugün bundan vazgeçtiler mi? Bugün yaşanan tablo çok farklı. Şu anda imaj bozma ve karizma çizme, itibarsızlaştırma konusunda olmadık yollar deniyor.

SARAY'I YAPTIK ÇÜNKÜ...

Bunlarda bir tanesi Saray. Dillerine dolandırmışlar saray saray diye. Yabancı devlet adamlarını, Türkiye’ye geldikleri zaman, trafiği kapatarak karşılıyorduk. Dubalar kalkıyor, trafik kapatılıyor, halılar seriyor ve devlet adamları orada karşılanıyordu.

Trafiğin aktığı yol kapatılıyor, orada resmi tören yapılıyordu. 2015 Türkiye’sinde olacak şey midir? Baktılar ki bu bir ihtiyaç ve bu ihtiyacı Ak parti gerçekleştiriyor, şimdi de sarayda utanmadan sıkılmadan bardak, tabak, çatal, kaşık, klozete varıncaya kadar işi adileştirdiler. Amaç itibarsızlaştırmak.”

“AK PARTİ’Yİ ÇÖKERTMEK İÇİN HER YOL DENENİYOR”

Konuşmasında muhalefet liderlerinin 7 Haziran akşamı yaptığı konuşmaları eleştiren Çelik, muhalefetin seçimler boyunca AKP’yi çökertmek için her yolu denediğini söyledi. Çelik, şunları söyledi:

Ak Parti’ye çelme atmak için her yolu denediler. Her şeye rağmen bütün insanlara rağmen, bütün itibarsızlaştırma politikalarına rağmen Ak Parti yüzde 41 oy aldı. Meclise giren iki partinin oy oranlarını toplarsanız ancak yüzde 41 yapıyor.

Sorunun muhalefet olduğu çok açık. Türkiye’de siyasi istikrar biraz bozulmaya doğru gitmiş, AK Parti tek başına iktidar olamamış diye seviniyorlar.

Bu muhalefetten ülke yönetimi çıkar mı? Çıkmayacağını herkes görüyor. Milletin ortaya koyduğu tablo içerisinde bir koalisyonun oluşması gayreti içerisinde olacağız. Ama gittiğimizde, gördüğümüzde, konuştuğumuzda söylenen sözleri sizde takip ediyorsunuz.

‘İktidar ol’, olamıyor. ‘Kurun’, kuramıyor. ‘Gelin’, gelmiyorum. Ey muhalefet o zaman bekleyin milletin tokadı geliyor.”dedi.

    :

    :

    :

    :

    "Çelik’ten ilginç Kaç-Ak Saray yorumu" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete