Uludere istihbaratını Hakan Fidan mı verdi?

CHP'li Levent Gök, Uludere'de 34 kişinin öldürülmesine neden olan yanlış istihbaratın, MİT'ten geldiğini öne sürdü...
KARŞI GAZETE | ANKARA

ULUDERE İSTİHBARATINI FİDAN MI VERDİ?

Levent Gök, Uludere'de 34 kişinin vurulması emrinin verilmesine neden olan istihbaratın MİT'ten verildiğini Genelkurmay'ın açıkladığını, olayla ilgili ifade veren İstihbaratçı Albay Aygün Eker'in de "biz gelen 34 kişinizi kaçakçı olduğunu tespit ettik ve üstlerimize bildirdik"  diye konuştuğunu hatırlattı. 

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in de "istihbaratı MİT verdi,   üst düzey bir MİT görevlisinin TSK'yı aramasından sonra harekat yapıldı" açıklaması yaptığını vurgulayan Gök, şöyle konuştu:

ŞAHİN, NE DEMEK İSTEDİ?

"Bu 34 kişinin öldürülmesi meselesinde acaba Şahin, 'istihbaratı Hakan Fidan mı verdi' demek istemiştir? Uludere olayı olduğu gün, Hakan Fidan da MGK toplantısındaydı...

HAKAN FİDAN AÇIKLAMA YAPMALI...

Hakan Fidan çıkıp demeliydi ki 'ben değilim ama şu..." 

Hakan Fidan bu konuda açıklama yapmadığı sürece İdris Naim Şahin'in bahsettiği kişi odur!

Hakan Fidan'ın korunma gerekçelerinin altında, Uludere olayının yarattığı travmanın etkisi vardır. Eski Bakan Şahin'in kast ettiği üst düzey MİT görevlisi kim?  Genelkurmay'ı kim ikna etmiştir? Bu operasyona Genelkurmay'ı ikna edecek düzeydeki bir MİT görevlisi kim olabilir ?

GÖK: ”FİDAN'I AÇIKLAMA YAPMAYA DAVET EDİYORUM"

Hakan Fidan'ı açıklama yapmaya davet ediyorum. Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in söz ettiği kişi;  sizseniz  siz olduğunuzu, değilseniz kim olduğunu söyleyeceksiniz! "

Burcu Oral Evren | KARSİGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "Uludere istihbaratını Hakan Fidan mı verdi?" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ