İşte sağlıkta torpilin belgesi

​CHP’li Hasan Ören “İktidar torpil işini iyice abarttı” diyerek tepki gösterdi
AKP’li vekil, işte bu yazıda ismini belirttiği sağlıkçılar için “aracı” oluyor.

AKP’li Muzaffer Yurttaş, Meclis’in antetli kağıdına isimlerini yazdığı kişiler için Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri’nden atama istedi…

CHP’li Hasan Ören “İktidar torpil işini iyice abarttı” diyerek tepki gösterdi

AKP’nin KPSS’ye girmeden devlet kademelerine yerleştirebilmek için kullandığı ‘VIP kadroların’ nasıl tahsis edildiği Manisa’da ortaya çıktı.

AKP Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, TBMM antetli kağıdıyla “torpil” listesi yaptı. Yurttaş, listesinde yer alan isimlerin ‘uzman’ ya da ‘idari personel’ olarak atanması talimatı veriyor.

“BASKI ALTINA ALIYORLAR…”

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören yaptığı açıklamada, AKP’li Yurttaş’ın “Torpil işini abarttığını” söyledi.

Ören şöyle dedi:

“AKP milletvekilleri ülkenin ve vatandaşın sorunlarıyla ilgileneceğine sadece yakınlarına torpil yapmakla meşgul… Kadrolaşma için tüm tayin terfi sistemlerini altüst eden bir anlayışla, ‘benim adamım’ olsun diyerek yakınları için torpil istemektedirler.



Akraba, eş-dost atama modası Manisa’ya da sıçramıştır. Yurttaş’ın, Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sek-reteri’ni baskı altına alarak tüm yönetici atamalarına müdahale iddialarına ilişkin belgeler ortada.

Torpil işini iyice abartan Yurttaş listeler halindeki taleplerini Meclis antetli kağıtlarına yazarak Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri’ne bildirip ‘tavassutlarınıza’ diyerek, yani aracılık etmesini istemektedir.

Seçilmiş vekilin görevi vatandaşın derdine derman olmaktır.” 

Kaynak: Sözcü gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "İşte sağlıkta torpilin belgesi" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ