İstanbul valisinden Suriyeli mülteciler için flaş açıklama!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Suriyeli mültecilerle ilgili olarak, "toplumu rahatsız eden Suriyelilerin karıştığı asayiş olayı çok fazla yaşamadık diyebilirim" dedi.
İstanbul Valisi Vasip Şahin, CNNT ürk canlı yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Suriyeli mültecilerle ilgili olarak, "Şu ana kadar dilencilik dışında toplumu rahatsız eden Suriyelilerin karıştığı asayiş olayı çok fazla yaşamadık diyebilirim" açıklamasını yaptı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, CNNT ürk canlı yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. İstanbul'un sorunlarını değerlendiren Vali Şahin'in konuşmasının satırbaşları şöyle:

SURİYE'DEN İSTANBUL'A GELENLER

"Tabii Suriyeliler ile birlikte başka yasa dışı yollarla gelen göç sorunu var.

Suriyeliler ile ilgili tespitlerimiz 200 bine yaklaştı. Bir 50-100 bin civarında kayıtlarına devam ettiğimiz, tahmin ediyoruz 300 bine yaklaşabilir.

Bir de Suriye dışından gelen Afrika kökenli yasa dışı göç olgusu var. Onlarla da mücadele ediyoruz. Asayiş olaylarına karışan Suriyeliler çok az. Karıştığı olaylar da basit adi tartışma ve kavga şeklinde.

Bu noktada baktığımızda çok büyük bir sıkıntı görünmüyor ama biz dikkatli olmak durumundayız. Şu ana kadar dilencilik dışında toplumu rahatsız eden Suriyelilerin karıştığı asayiş olayı çok fazla yaşamadık diyebilirim."

    :

    :

    :

    :

    "İstanbul valisinden Suriyeli mülteciler için flaş açıklama!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ