Onlarda harakiri bizde sümenaltı!

Geçtiğimiz günlerde İzmit Körfez geçişi asma köprüsünde kopan halattan kendisini sorumlu tutan Japon mühendis intihar etti. Ancak Erzurum'da geçen yıl çöken atlama kuleleri için hala bir sorumlu bulunamadı.
Japon mühendis kopan bir köprü halatı için kendini sorumlu tutup intihar etti. Geçtiğimiz yıl yerlebir olan Atlama kulelerinin sorumluları ise aradan aylar geçmesine rağmen ortaya çıkarılamadı.

JAPON MÜHENDİS İNTİHAR ETTİ

İzmit Körfez geçişi
asma köprüsünde cumartesi günü 'Catwalk' olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichiintihar etti.

Mühendis yanına "Halatın kopmasından ben sorumluyum" yazılı bir de not bıraktı.

ÇÖKEN KULELERDE SORUMLU KİMSE BULUNAMADI

Japon mühendisin kopan halatı onur konusu yapıp harakiri yapması akıllara Erzurum'da çöken atlama kulelerindeki sorumluları getirdi.

Çöken kuleler şehrin imajını zedelerken yapımı için devletin kasasından  30 milyon TL daha harcanmasına neden oldu.

ÜSTÜ KAPATILDI


Çökmenin hemen ardından "doğal afet" açıklamaları yapılırken sorumlu kişi yada kişiler koruma altına alınıp, olayın üstü kapatıldı!

Sadece Türkiye'nin değil,  dünyanın gündeminde ilk sıra oturan kulelerin, çökmesine neden olan sorumlular  ise hatalarını kabul edip bir özür dileme nezaketinde bile bulunmadı.

Yaklaşık 100 milyon TL'ye yaptırılan ve geçtiğimiz Temmuz ayında çöken kulelerin sorumluları ise bırakın bir özür dilemeyi ortaya bile çıkarılamadı!

Kaynak: Palandöken gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "Onlarda harakiri bizde sümenaltı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete