Erdoğan- Baykal görüşmesi zemin yoklama!

Yeni hükümet için ilk temas olarak görülen Erdoğan- Baykal görüşmesi ile ilgili Kılıçdaroğlu'nun da bilgisi var
KARŞI GAZETE | ANALİZ

KILIÇDAROĞLU, ERDOĞAN- BAYKAL GÖRÜŞMESİNİN SONUCUNU BEKLİYOR

7 Haziran seçimlerinin sonucu, CHP'nin eski genel başkanı ve Antalya milletvekili   Deniz Baykal'ın siyasette yeniden önemli bir  aktör olmasının da önünü açtı.

Dün seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirme yapan ve "İşbirliğini inşa ederken, demokrasimizin en temel değerlerini, ilkelerini, uğrunda yıllardır siyaset yapılmış, topluma inançla yansıtılmış doğruları bir kenara iterek 'Bir çözüm oluşturuyoruz, işbirliği oluşturuyoruz' diye yola çıkmak, sorgulanması gereken bir durum yaratır. Bu dengeyi kurmak çok önemlidir." diye konuşan Baykal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da dikkatini çekti.

MUHALEFETLE İLK TEMASI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KURDU...

Olası AKP-CHP koalisyonu için  ilk ciddi  zemin  yoklaması girişimini başlatan Erdoğan, Baykal'a görüşme daveti yaptı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun da bilgisi ve onayı ile gerçekleşen görüşmeden yeni hükümete dair ilk ipuçlarının da çıkması bekleniyor.

BAYKAL, ERDOĞAN'IN VEKİLİ Mİ OLACAK?

Olası AKP- CHP koalisyonunda Baykal'ın adı Cumhurbaşkanı'na vekalet edecek makam olan Meclis Başkanlığı için de geçiyor. Birkaç gündür yapılan başkanlık tahminlerinde, Baykal'ın TBMM Başkanlığı'na, diğer partilerin de  olumlu yaklaşabileceğini konuşuluyordu.

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr
  • Şükrü Timur
    Denize Düşen, Yılana Sarılır!! Şükrü Timur - 10 Haziran 2015 Tayyip tam tatlı su kurnazı!! İlk önce Baykal ile görüşerek, CHP'yi nasıl uzaktan komandalı kontrol altına alabilirim, kendisine karşı duyulan hıncın derecesini nasıl ölçebilirim ve başına gelecekler konusunda.. CHP'nin ne düşündüğünü, öğrenebilirim telaşında!? Koalisyon yapmak düşüncesi ve öngörüsü ile aradığını sananlar yanılmaya hazır olsunlar!! Denize düşen, yılana sarılırmış!! Ha ha ha..

:

:

:

:

"Erdoğan- Baykal görüşmesi zemin yoklama!" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete