Vekillik bitti sakal ve başörtüsü gitti!

Kocası AKP İzmir Milletvekili seçilince, hacca gidip tesettüre giren Rıfat Sait’in eşi Sevilay Sait'in, kocası yeniden milletvekili olamayınca başörtüsünü çıkardı.
Tesettürden çıkan Sevilay Sait, sosyal medyadaki hesaplarında yer alan türbanlı fotoğraflarını da kaldırdı. Yeniden vekil olamayan Rıfat Sait de sakallarını kesti.

AKP İzmir Milletvekili Rıfat Sait’in eşi Sevilay Sait, geçtiğimiz yıl Ekim ayında hacca gitmiş ve “Kutsal topraklarda hissedilen duygular anlatılmaz, yaşanır. Ruha çok iyi geliyor. Örtünmeye niyetim yoktu, ancak hacdan döndükten sonra tesettürü benimsedim. İçinde bulunduğum ortam da kapalı. Buna uzak değilim. İçime sindirdim, kapandım. Çok huzurluyum” diyerek tesettüre girmişti.



VEKİLLİK GİDİNCE TÜRBAN DA GİTTİ

Ancak Sevilay Sait, eşi 7 Haziran seçimleri öncesi yeniden milletvekili adayı gösterilmeyince tesettürden vazgeçti ve türbanını da çıkardı. Sosyal medyadaki hesaplarından türbanlı fotoğraflarını kaldıran Sait, parti faaliyetlerinden de uzak duruyor.

VEKİLLİK GİDİNCE TÜRBAN DA GİTTİ

Ancak Sevilay Sait, eşi 7 Haziran seçimleri öncesi yeniden milletvekili adayı gösterilmeyince tesettürden vazgeçti ve türbanını da çıkardı. Sosyal medyadaki hesaplarından türbanlı fotoğraflarını kaldıran Sait, parti faaliyetlerinden de uzak duruyor.

    :

    :

    :

    :

    "Vekillik bitti sakal ve başörtüsü gitti!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete