Milli irade nankör, ırgat, cahil ve kafir oldu

Seçimlerde büyük oy kaybına uğrayan ve tek başına iktidar şansını yitiren AKP’ye yakın isimlerden seçmenlere adeta hakaret yağıyor.
Seçimlerin hemen ardından seçmeni “ülkeyi uçuruma attılar, kaosu seçtiler” sözleriyle suçlayan Burhan Kuzu’yu Erdoğan’ın yakın dostu Yeni Şafak yazarı Hayrettin Karaman izlemişti. Karaman köşesinden “Birkaç ırgat bir araya geldi ve bazı eksikleri ve kusurları olsa bile Türkiye'yi şaha kaldıran ve alternatifi de ortada bulunmayan iktidarı yıktı” demiş, yüzde 60 oy alan partileri proje olmakla itham etmişti.



Taze AKP milletvekili Uğur Işılak da hakaret kervanına katılmakta gecikmedi. Işılak, “bakıyorum da bakkalı, manavı, berberi, kasabı koalisyon hükümetini çoktan kurmuşlar” şeklinde bir tweet atarak hem çok sayıda esnafı hem de koalisyon ihtimalleri hakkında yorum yapanları aşağıladı.

Bakıyorum da bakkalı, manavı, berberi, kasabı koalisyon hükümetini çoktan kurmuşlar. Siyasetçiler bu işten anlamıyor herhalde.. :)

— Uğur Işılak (@ugur_isilak) June 11, 2015

AKP Ardahan milletvekili Mehmet Metiner ise hakaretin de ötesine geçerek HDP’nin oylarını haram ilan etti. Metiner, A Haber’de rutin olarak katıldığı bir programda “HDP tehditle bölgede oy aldı, aldığı oylar helal değildir. Haramdır” dedi.

    :

    :

    :

    :

    "Milli irade nankör, ırgat, cahil ve kafir oldu" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete