Parsel parsel satışları kamuoyu önünde tartışmayın

Bülent Arınç ile Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki atışmayı dün “yanlış yaptılar” diye ifade eden Davutoğlu itiraf gibi bir açıklama daha yaptı.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki atışmayı dün “yanlış yaptılar” şeklinde niteleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün de bir açıklama yaparak “tartışmanın kapandığını” söyledi.

"İLKESEL OLARAK..."

Arınç’ın ardından dün gece saatlerinde de Gökçek ile bir görüşme yaptığını söyleyen Davutoğlu, "ilkesel olarak" şikâyetlerin parti kanalları içerisinde dile getirilmesi halinde değerlendirileceğini savunarak, “Gerekirse herkesi saatlerce dinlerim.

"VATANDAŞIN ÖNÜNDE TARTIŞMAYIN"

Ama bir tek şeye tahammül edemeyiz: Parti içi bir zemin içinde tartışılmamış bir konunun kamuoyu içinde tartışılmasıdır” dedi. Davutoğlu, benzer açıklamaların tekrarı halinde parti disiplin mekanizmalarının işletileceğini de sözlerine ekledi.

“Herkes kendi görevini yapmalıdır, başkasının alanına girmemelidir,” çağrısında bulunan Davutoğlu, seçim öncesi spekülasyonları yol açılmaması gerektiğini savundu.

    :

    :

    :

    :

    "Parsel parsel satışları kamuoyu önünde tartışmayın" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete