​Ülkücü liderden "HDP barajı aşsın" çıkışı

Ülkücü lider İsmail Türk, "HDP'nin barajı aşması AKP'nin yıkımı olacak"
Ülkücülük davasından 10 yıl hapis yatan ülkücü camianın önde gelen ismi İsmail Türk, KRT TV'de Çağlar Cilara'nın sorularını yanıtladı ve HDP'nin barajı aşması gerektiğini savundu. Ülkücü lider, "HDP kesinlikle barajı aşmalı" diye konuştu. İsmail Türk ayrıca HDP'nin barajı aşmasının Ak Parti'nin yıkımı olacağını söyledi.

Türk HDP'nin demokrasi adına barajı aşması gerektiğini savundu ve şöyle konuştu:

"HDP'NİN BARAJI AŞMASI İYİ OLUR"

"HDP barajı aşıyor. Zaten millet oy veriyorsa aşsın. Türk milletinin iradesine saygı göstermek gerekiyor. HDP demokrasi adına barajı aşmalı. Ne yapsın adamlar, seçime sokmuşsunuz, sandığı koymuşsunuz önlerine, hem de bir de baraj da koymuşsunuz.

Şimdi bu barajı da aşarsa Cumhurbaşkanı noter olur orada diye HDP'nin barajı aşmasını istemiyorlar. Aşarsa aşsın, bence iyi olur.

Türkiye'nin huzurunu düşünmek lazım, Türkiye'de kaosa kavgaya meydan vermeyecekse, demokrasi ile bu işler halloluyorsa buyursun geçsin barajı.

Biz bin yıllık kardeşlikten beraberlikten haktan hukuktan bahsediyoruz, biz neysek onlar o demiyor muyuz, Türkeş, 'onlar ne kadar Kürt ise ben de o kadar Kürdüm' demiyor mu, kavga ile gürültü ile Türkiye'yi zarara uğratarak bir yere varılmayacağını biliyorum. Barajı aşmaları AKP'nin yıkımı olacak."


"HDP'NİN TEHLİKELİ OLDUĞUNU ASLA DÜŞÜNMÜYORUM"

Ülkücü İsmail Türk, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın "HDP'nin barajı aşması demokrasi için büyük tehlike" sözlerini ise, "Neden tehlike oluyormuş, asla böyle düşünmüyorum" diyerek yorumladı.

    :

    :

    :

    :

    "​Ülkücü liderden "HDP barajı aşsın" çıkışı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete