Ali Ağaoğlu küfürler yağdırarak site sakinlerini dövdü!

Ali Ağaoğlu, kendisine ait sitede yapılan aidat toplantısını bastı, küfürler yağdırarak, dernek başkanını hastanelik etti. Ağaoğlu saldırı sonrasında siteden helikopterle ayrıldı.
17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet skandalında da adı yer alan işadamı Ali Ağaoğlu, kendisine ait sitede yapılan aidat toplantısını bastı, küfürler yağdırarak, dernek başkanına saldırdı.

Birgün'den Rabia Yılmaz'ın haberine göre; site sakinlerinin kurduğu derneğe korumalarıyla giden Ağaoğlu, ''Beğenmeyen parasını alsın, çeksin gitsin. İki tane zibidi, o*ospu çocuğu sebeplenecek diye buranın huzurunu bozdurmam. Burada Ağaoğlu yazıyor'' ifadelerini kullandı. Saldırı sonrası siteyi helikopterle terk eden Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

40 KORUMAYLA BASKIN

İstanbul Başakşehir'de Ağaoğlu İnşaat'ın yaptığı Ağaoğlu My World Europe sitesinde kurulan My World Europe Site Sakinleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği üyeleri bugün yeniden düzenlenmesi ve mevcut yönetimin değişmesi için bir araya geldi. Toplantı haberini alan Ali Ağaoğlu, derneğe 30-40 kişilik bir koruma ordusuyla baskın düzenledi. Kapıyı kırarak içeriye giren Ağaoğlu, dernek başkanı avukat Müslüm Erçetin'e hakaret ederek, saldırdı.

SİNKAFLI KÜFÜR VE SALDIRI

Ağaoğlu, ''Sen sitenin huzurunu mu bozacaksın. O...pu çocuğu'', “ananı s..ceğim” şeklinde küfürler eşliğinde Erçetin’e yumruklu saldırıda bulunurken, site güvenliği de toplantıdakileri dışarıya çıkardı. Dışarıya çıkarılmasına itiraz ederek, polis çağıracağını söyleyen bir site sakinine güvenlik görevlisinin cevabı ''Çağırın. Polisler dışarıda bekliyor'' oldu.

İŞTE O ANLAR...

(Not: Video Ali Ağaoğlu'nun söylediği küfür ve hakaretleri içermektedir)



AĞAOĞLU: "SALDIR YOK, S... GİT DEDİM"

Konuyla ilgili açıklama yapan Ağaoğlu; “Ben tüm sitelerimi gezip bilgi alırım. My World Europe’yi de gezdiğim doğru. Gezi sırasında biri site ile ilgili asılsız iddialarda bulunup, saçmaladı. Bende s. git dedim. Ama şiddet iddiaları yalan” dedi.

Projesine helikopter ile gittiğini doğrulayan Ali Ağaoğlu, İstanbul içindeki ulaşımda helikopteri tercih ettiğini dile getirdi.

Kaynak: Rabia Yılmaz / birgun.net

    :

    :

    :

    :

    "Ali Ağaoğlu küfürler yağdırarak site sakinlerini dövdü!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ