#TeğmenÇelebiMeclise kampanyası başladı

CHP'de milletvekili adaylığı listesi bu akşam (6 Nisan) saat 20:00`de yapılacak Parti Meclisi toplantısında kesinleşecek. Liste PM'nin hemen ardından, YSK'nın ilan ettiği son gün olan 7 Nisan salı teslim edilecek
KARŞI GAZETE | ANKARA 

CHP'DE KONTENJAN BEKLEYEN GÖZLER PM'DE...

51 ildeki 55 seçim bölgesinde ön seçim ve eğilim yoklamaları ile  CHP adaylarını belirledi. Bugün yapılacak Parti Meclisi ile İstanbul, İzmir ve Ankara da dahil,  37 kontenjan ve 30 ilin merkez yoklaması ile belirlenen adaylar kesinleşecek.  

Kılıçdaroğlu'nun tüm kontenjanları kullanmayabileceği, ön seçim dengelerine göre hareket edebileceği de konuşuluyor. Cuma günü merkez yoklaması için çalışma yapan milletvekillerinden önerilerini alan Kılıçdaroğlu, şu saatlerde listelere son şeklini veriyor.

 "#TeğmenÇelebiMeclise" KAMPANYASI

Bu arada, Balyoz mağduru Emekli Deniz Piyade Kurmay Albay Dursun Çiçek'in CHP İstanbul ikinci bölgedeki  ön seçim sonuçlarına göre milletvekili olmayı garantilemesi üzerine şansının azaldığı söylenen Teğmen Mehmet Ali Çelebi için, sosyal medyada kampanya başlatıldı. 

"#TeğmenÇelebiMeclise" başlığı ile destek mesajları paylaşan sevenleri, Ergenekon mağduru Çelebi'nin, kontenjan adayı gösterilmesi için CHP Lideri'ne baskı yapmaya çalışıyor.







KARSIGAZETE.COM

    :

    :

    :

    :

    " #TeğmenÇelebiMeclise kampanyası başladı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ