MHP'den CHP'ye çatı aday çağrısı

Yusuf Halaçoğlu: 'Neden hep destek bizden bekleniyor.'
KARŞI GAZETE | ÖZEL

MHP'DEN CHP'YE 'ÇATI ADAY' ÇAĞRISI


Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, Bahçeli'nin Meclis Başkanlığı seçimine saatler kala söylediği "son ana kadar kendi adayımızı destekleyeceğiz" sözlerinin şifrelerini Karşı Gazete'ye açıkladı.

MHP'nin Meclis Başkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'nin de desteklediği 'çatı aday' olduğunu hatırlatan Halaçoğlu, ”İhsanoğlu, 'Çatı aday' değil mi, CHP bizi desteklesin! Niye hep bizden destek bekleniyor... Sonuçta İhsanoğlu, CHP ile ortak adayımızdı." diye konuştu. 

"HDP DE ÇATI ADAYA DESTEK VEREBİLİR"

"HDP'den de 'çatı adaya' destek gelirse ne olacak? sorusu üzerine MHP Grup Başkanvekili "destek verirse verebilir" dedi.

"CHP BİZİMLE TEMASTA BULUNSUN!"

Halaçoğlu, bu doğrultuda CHP grubu ile bir temasta bulunup/ bulunulmadığı sorusuna ise "biz temasta bulunmadık, onlar gelip temasta bulunsunlar" yanıtı verdi. 

"KAPILARIMIZI KOALİSYONA KAPATMADIK"

"MHP'nin kapıları herkese kapattığı"  yorumunun da doğru olmadıgını vurgulayan Halaçoğlu; "AKP ye de CHP ye de kapıları koalisyon için kapatmadık,  ama bizim ilkelerimiz belli. Bu ilkeler doğrultusunda görüşmeler her zaman olabilir" ifadesini kullandı.

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "MHP'den CHP'ye çatı aday çağrısı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete