Yaşar Okuyan'dan Bahçeli'ye ağır sözler!

Alpaslan Türkeş'in Devlet Bahçeli'nin MİT ajanı olduğu yönünde yazısını hatırlatan Yaşar Okuyan, Bahçeli'nin özel görevli biri olduğunu söyledi.
Meclis başkanlığı seçimlerinde partisine geçersiz oy kullandıran ve AKP'nin adayı İsmet Yılmaz'ın seçilmesine yol açan Bahçeli'ye sert tepkiler gelmeye devam ediyor. KRT'den Çağlar Cilara'nın sorularını yanıtlayan eski çalışma bakanı Yaşar Okuyan, Bahçeli hakkında ağır ithamlarda bulundu.

Bahçeli'nin özel görevli biri olduğunu defalarca vurgulayan Okuyan, "Devlet Bahçeli görevlidir. Bizim içinde bulunduğumuz 57. hükümetin yıkılmasında da görevini yerine getirmişti, orada bir görevli Kemal Derviş, diğer görevli Devlet Bahçeli'dir." şeklinde konuştu.

OKUYAN: "BAHÇELİ ÖZEL GÖREVLİ BİRİDİR"

DSP-ANAP-MHP koalisyonunun ardından yapılan ilk seçimlerde AKP iktidara gelmişti. Yaşar Okuyan, AKP'yi iktidara getirenin erken seçim kararı alan Derviş ve Bahçeli olduğunu söyledi ve şöyle konuştu:

"Bir görev ifa ediyor Devlet Bahçeli, bir görevi var. Ben net söylüyorum bunu. Görevlidir. DSP-ANAP-MHP koalisyonunun önünde 1 buçuk yıl varken erken seçim tezgahını kuran Derviş işin bir tarafında ve hemen seçim tarihini veren Bahçeli diğer tarafında."

ALPASLAN TÜRKEŞ: "BAHÇELİ MİT AJANIDIR"

Merhum Alpaslan Türkeş'in Devlet Bahçeli hakkında kendisine özel bilgiler verdiğini söyleyen Okuyan, Türkeş'in Bahçeli'nin MİT ajanı olduğunu söylediği mektubunu hatırlattı ve şunları söyledi:

"Rahmetli Türkeş'in Devlet Bahçeli ile ilgili anlattıkları var bende. Bende kalsın. Kendi el yazısı ile yazdığı mektup var, girin internete bakın."

"ÜLKÜCÜLERİ FRENLEYEN BAHÇELİ'DİR"

Bahçeli'nin koltuktan başka düşüncesi olmadığını söyleyen Okuyan, ülkücü gençliği frenlemekle onları etkisizleştirdiğini ileri sürdü ve çarpıcı iddialarda bulundu:

"Yükselen muhalefeti, özellikle ülkücü gençleri bastırıyor. Sokağa çıkın, gidin olay yapın demiyorum ama fikri gelişmelerini engelliyor Bahçeli. Bunu en yakınındakiler biliyor."

İşte Okuyan'ın o sözleri...
  • Şükrü Timur
    Güler misin, Ağlar mısın!? Şükrü Timur - 2 Temmuz 2015 Rahmetli Türkeş de Pentagon çaşıtıdır (ajanıdır)!! Dolayısıyla Türkiye'de !960'dan sonra olan darbelerin (1960 dahil) hemen hepsinde parmağı vardır!! Yaşar Okuyan bir söz ederken, neyin nereye gideceğini öğren!! Sayın Bahçeli ileTürkiye'de darbe olmamış ve aksine MHP'ye de "demokrasi kültürü" gelmiştir. Sen önce seçimlere girdiğin İşçi Partisi mi, Vatan Partisi mi ne? Onun lideri Perincek'in künyesine bak da, kendini de görmüş ol!!

:

:

:

:

"Yaşar Okuyan'dan Bahçeli'ye ağır sözler!" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete