Bekaroğlu: Bahçeli'nin bu tutumu akıl dışı

Meclis başkanlığı seçimini değerlendiren CHP Genel Başkan yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, " ben psikiyatri uzmanıyım; ben bile olanları ve sayın Bahçeli'yi anlayamıyorum"dedi.
Twitter hesabından açıklama yapan Bekaroğlu, MHP kanadından gelen "ortak Cumhurbaşkanı adayı Ekmelettin İhsanoğlu desteklenseydi muhalefet meclis başkanını seçebilirdi" yorumları hatırlattı, "Peki, kimse onlara sormuyor mu; "HDP'yi yok sayıyorsun, onların oyları olmadan nasıl seçecektin? Bu kadar çelişki, bir arada olur mu?" diye sordu.

"SEN DE MEŞRU DEĞİLSİN DEMEZLER Mİ?"

MHP lideri Bahçeli'nin HDP'ye yönelik tavrına da tepki gösteren Bekaroğlu, "Bahçeli'ye ben bir soru sorayım; HDP meşru değilse, aynı seçimde siz de onlar da seçildi. O zaman sandık meşru değil mi diyorsun? sandık meşru değilse sen de meşru değilsin demezler mi?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: CnnTürk
  • Şükrü Timur
    Güler misin, Ağlar mısın!? Şükrü Timur - 3 Temmuz 2015 Bekaroğlu, önce bir CHP'ne nereden geldiğine ve seçimler boyunca aday saptarken, ne gibi yanlışlar yaptığınızı anla!! Ondan sonra Sayın Bahçeli'yi de anlarsınız!! CHP'de Baykal'dan başka aday mı yoktu? Abidik kubidik herifler!!

:

:

:

:

"Bekaroğlu: Bahçeli'nin bu tutumu akıl dışı" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete