Faik Tunay CHP’den istifa etti

CHP eski milletvekili Faik Tunay, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
“CHP varsa herkes için vardır” söyleminin artık geçerliliğinin olmadığını öne süren Faik Tunay, “artık bir faydamın olmayacağına inandığım için partiden istifa ediyorum” dedi.

Tunay açıklamasını “Bazen olur mu diye umut etmek, mücadele etmek anlamsız… Alternatif olmaktan uzak, İKTİDAR kelimesini konuşmanın bile hayal olduğu bir yapı maalesef. Sayfalar dolusu yazmaya da gerek yok,MİLLETİMİZ herşeye şahit ve görüyor zaten. Buraya kadar…” sözleriyle duyurdu.

Tunay “CHP varsa herkes için vardır” söyleminin artık geçerliliğinin olmadığını öne sürerek “sadece belli kesimlere ulaşmanın bir amaç olduğunu gördüğüm ve artık bir faydamın olmayacağına inandığım için partiden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.



Kaynak: sozcu.com.tr
  • YILMAZ ORHUN
    MÜCADELE GEREKLİ YILMAZ ORHUN - 18 Nisan 2016 Sn.Faik TUNAY bey işin kolayını seçmiş. Bizde CHP den memnun değiliz. Kendisinin bulunduğu partide ki konumu itibariyle İstafa etmeyi değilde partide kalıp daha fazla mücadele etmeliydi. İstifada bir kaçış eylemidir. Üzüntü ile karşıladığımızı söylemek isterim. Saygılar.

:

:

:

:

"Faik Tunay CHP’den istifa etti" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete