Adnan Özkaçmaz 3 gün boyunca bir depoda kilitli tutulmuş!

1 Mayıs’ta gözaltına alındıktan sonra, 3 gün boyunca kendisinden haber alınamayan Adnan Özkaçmaz'ın polisler tarafından üç gün boyunca bir depoda kilitli tutulduğu ortaya çıktı.
1 Mayıs’ta gözaltına alındıktan sonra kendisinden 3 gündür haber alınamayan Adnan Özkaçmaz, polisler tarafından bir apartmanın deposuna kilitlendiklerini anlattı

İstanbul’daki 1 Mayıs direnişinde gözaltına alınan ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan Adnan Özkaçmaz ortaya çıktı. Halkın Hukuk Bürosu’nun Twitter hesabından geçtiği bilgide bir arkadaşına gözaltına alındıktan sonra bir binanın bodrum katında tutulduklarının mesajını atan, ancak kendisinden daha sonra haber alınamayan Özkaçmaz, yaşadıkları Birgün’den Burak Batur'a anlattı.

1 Mayıs akşamı saat 10 sularında İstiklal Caddesi’nde 7 kişiyle birlikte gözaltına alındıklarını söyleyen Özkaçmaz, Vatan Emniyet Müdürlüğü’nde yer olmadığı gerekçesiyle sivil polislerle tarafından bir depoya götürüldüklerini, haklarında herhangi bir gözaltı kaydı yapılmaksızın üç gün boyunca depoda tutulduklarını, kendilerine hiçbir soru sorulmadığını söyledi.

Özkaçmaz serbest kalışını ise şöyle anlattı:

Bugün sabah sekiz sıralarında serbest bırakıldık. Serbest bırakılmadan önce bizi ikişerli şekilde arabalara koydular. Ben Antalya’dan geldiğim için İstanbul’u iyi bilmiyorum. Serbest bırakıldığımda bir kişiye nerede olduğumu sordum. Balmumcu’da olduğumu söyledi ve yakınımda karakol vardı.

Kaynak: Burak Batur / birgun.net

    :

    :

    :

    :

    "Adnan Özkaçmaz 3 gün boyunca bir depoda kilitli tutulmuş!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ