Anonymous IŞİD'in binlerce hesabını ele geçirdi

Ünlü hacker grubu Anonymous Paris saldırılarının ardından IŞİD'e karşı giriştikleri dijital savaşın bilançosunu açıkladı!
Anonymous hacker grubu  3.800’den fazla IŞİD sempatizanı ve doğrudan IŞİD militanlarına bağlı 5000 hesabını ele geçirkdiğini bildirdi.

DİJİTAL SAVAŞIN BİLANÇOSUNU AÇIKLADI

Dijital eylemlerden tanıdığımız Anonymous grubu Paris saldırılarının ardından IŞİD'e karşı savaş açtıklarını ağır saldırılar düzenleyeceklerini açıklamışlardı. Anonymous’un kullandığı hesaplardan biri IŞİD’e karşı giriştikleri dijital savaşın bilançosunu açıkladı!

Paris’te gerçekleşen terör saldırılarından sonra hacker grubu Anonymous, IŞİD’e karşı savaş ilan ettiğini açıklamış ve sosyal medyada IŞİD’e destek veren hesaplara saldırılar düzenleyeceklerini açıklamıştı. Bu açıklamanın doğruluğu tartışılırken, Anonymous’a bağlı gruplardan yapılan açıklamalarda şimdiye kadar yapılan dijital saldırıların bilançosu açıklandı.

Sayının hızla arttığı bilançoda 3.800’den fazla IŞİD sempatizanı Twitter hesabı Anonymous tarafından ele geçirildi. Doğrudan IŞİD militanlarına bağlı 5000 hesabın da ele geçirildiği, 130’a yakın web sitesinin de hacklendiği bilgisi verildi. İlk etapta İngilizce yayın yapan hesaplara saldırılar düzenlendiği düşünülürken önümüzdeki günlerde saldırıların Türkçe ve Arapça gibi dillerde yayın yapan hesaplara yoğunlaşacağı bekleniyor

Kaynak: Evrensel.net / Medya Servisi

    :

    :

    :

    :

    "Anonymous IŞİD'in binlerce hesabını ele geçirdi" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete