Zarrab loca aldı Beşiktaş ayaklandı

Yolsuzluk operasyonuyla gündeme oturan Reza Zarrab’ın Beşiktaş’a yaptığı ziyaret Siyah-Beyazlı camiayı ayağa kaldırdı.
2013 yılı sonundaki ‘Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu’nda üç bakan oğluyla birlikte gözaltına alınarak Türkiye’nin gündemine oturan İran asıllı iş adamı Reza Zarrab’ın Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’ne yaptığı ziyaret Siyah - Beyazlı camiayı ayağa kaldırdı.

Zarrab’ın geçen günlerde şarkıcı eşi Ebru Gündeş ile birlikte Beşiktaş’ın Ümraniye’deki tesislerini gezdiği ve başkan Fikret Orman ile burada yemek yediği öğrenildi.

Bir süre kamuoyundan gizlenen ancak dün ortaya çıkan bu sürpriz ziyaretin gerekçesi ile ilgili olarak çeşitli iddialar gündeme getirildi. Zarrab’ın kulübe üye olacağı haberleri doğrulanmazken genç işadamının Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’dan loca aldığı öğrenildi. Zarrab, locanın 3 yıllık kullanım hakkı için Beşiktaş’a 1 milyon 200 bin TL nakit para ödeyecek.

AKP’nin Beşiktaş’taki kolu Sosyal medyada özellikle çArşı grubuna yakın isimler Zarrab’ın loca almak için bile kulüple temasa geçmesini yoğun biçimde eleştirdi. AKP’nin Beşiktaş Kulübü içindeki kolu olarak adlandırılan 1453 Kartalları’nın sosyal medya hesapları ise Zarrab’ın Beşiktaş’a üye olması gerektiği şeklinde yorumlar yaptılar.

Reza Zarrab ile ilgili bir başka duyum ise İranlı işadamının Beşiktaş hisselerini satın alacağıydı. Ancak, Beşiktaşlı yöneticiler bu iddia konusunda açıklama yapmaktan kaçındılar.

Bu arada Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin kendisine yöneltilen “Reza Zarrab Beşiktaş’a üye mi olacak” sorusuna “Benim haberim yok” demesi ve iddiaları reddetmemesi dikkatlerden kaçmadı.



DİZDAR: ÇOĞUNLUK BUNA KARŞI ÇIKAR

Zarrab’ın Ümraniye ziyaretine ilk tepki, kulübün önemli ismi avukat Ali Rıza Dizdar’dan geldi. Zamanında Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Beşiktaşlı eşi Semra Özal’ın Divan Başkanlığı’na karşı çıkan Dizdar, şimdi de Zarrab için benzeri bir tavır takındı.

 “Benim tavrım belli, Beşiktaş bunlara kalacak kulüp değil” diyen Dizdar, “Söz konusu şahıs, istediği yerde istediğiyle yemek yer, bilet alır maça da gelir.

TC vatandaşı ise kulüp üyelik başvurusu da yapar ama biz de tepkimizi ortaya koyarız. Üyelerin karşı çıktığı kişi de tüzük gereği iki dönem üye olamaz. Nasıl Galatasaray Nihat Doğan için bir tavır koydu ise, bu kişi için de Beşiktaş’ta çoğunluk bu üyeliğe karşı çıkacaktır” ifadesini kullandı.

ÖZ EVLATLAR ÜZÜLÜR

Beşiktaş’ın sevilen kongre üyelerinden Sezgin Gülnar da, “Bu kişinin üyeliği biz kongre üyelerini çok üzer. Üstelik ödentilerini yapan 300 kardeşimiz, Beşiktaş’ın öz evladının üyeliği açıklama yapılmaksızın askıda tutulurken eğer bu üyelik gerçekleşirse içimiz sızlar” dedi. Gülnar kulübün tutumunu da eleştirirken “Üstelik 300 kardeşimize tüzük gereği üyelik yanıtı bile verilmemişken bu haberleri okumak hoş değil” dedi.

Kaynak: Skorer

    :

    :

    :

    :

    "Zarrab loca aldı Beşiktaş ayaklandı" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ