Hamzaoğlu: "4. yıldız için yüzde veremem"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Manisaspor ile 1-1 berabere kalarak Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE HAMZAOĞLU'NUN SÖZLERİ...

"Bazı oyuncularımız uzun zamandır maçlardan uzak olarak, antrenmanlarla buraya geldi. Maça iyi başladık, iyi tempo yaptık. Ama takım oyunundan uzaklaştığımız dakikalar oldu. Şimdi önümüzde önemli Trabzonspor maçı var. Kupada da yarı finale kaldığımız için mutluyuz. Kupayı da almak istiyoruz."

"MELO İYİ BİR MAÇ ÇIKARDI"

"Biz bu riski almayalım dedik ama 'iyiyim' dedi, oyuncuyu küstürmek doğru olmaz. Sonradan girdiğinde sorun olduğunda çıkarmak doğru olmazdı. Kontrollü oynamasını istedik. O da kontrolü bırakmadı, kendini görme fırsatı oldu, biz de durumunu gördük. İnşallah önümüzdeki haftalarda Felipe'den faydalanacağız."

Melo ve Semih Kaya'nın şu anda yeterli olduklarını söyleyemeyeceğini ifade eden Hamzaoğlu, "İkisi de en kısa zamanda kadroyu zorlayacak duruma gelirler, şu anda iyi durumdalar" diye konuştu.

"YÜZDE VEREMEM"

Hamzaoğlu, Galatasaray'ın 4. yıldızı kazanma ihtimalinin yüzde kaç olduğunun sorulması üzerine, "Yüzde veremem. Dördüncü yıldızı alırız ya da alamayız, yüzdesi yok. Diğer takımlardan bir puanlık avantajımız var" dedi.

Burak Yılmaz'ın iyi durumda olduğunu, Sneijder'ın ise henüz takımla çalışmalara başlamadığını belirten Hamzaoğlu, iki futbolcunun Trabzonspor karşısında oynayıp oynamayacağının önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

    :

    :

    :

    :

    "Hamzaoğlu: "4. yıldız için yüzde veremem"" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ