Yolanthe yengeden Sniejder'i utandıracak itiraf

Galatasaraylı Sniejder'in 2 aylık hamile olan eşi Yolanthe Cabau, özel hayatına dair açıklamalarda bulunurken "Kocam en çok kalçalarımı beğeniyor." dedi.
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in 2 aylık hamile olan eşi Yolanthe Cabau, özel hayatına dair açıklamalarda bulundu.

"KOCAM EN ÇOK KALÇALARIMI BEĞENİYOR"

Uzun zamandır hayalini kurduğu çocuk özlemine 7 ay sonra son verecek olan ve Sneijder'in iki aylık hamile eşi Yolanthe, "Kocam en çok kalçalarımı beğeniyor. Hamilelik nedeniyle kilo alırsam bozulurlar diye korkuyorum. Doğru besleniyor, her gün 1 saat yürüyor ve masaj yaptırıyorum" diye konuştu.

TEKLİF YAĞIYOR

Öte yandan Yolanthe ile Wesley Sneijder'in ekim ayında doğacak bebekleri, firmaların gözdesi oldu. Çifte 5 milyon dolarlık reklam teklifi geldi. Başta Hollanda'daki bir firma olmak üzere birçok firma, çiftin bebeklerini reklam yüzü yapmak için kolları sıvadı. Hollanda basınının "Milyon dolarlık bebek" diyerek yaptığı haberlere göre, 'Küçük Sneijder'e şimdiden bebek bezinden pusete kadar birçok teklif yağıyor.

5 MİLYON DOLAR

Sneijder çifti, şimdilik hiçbir resmi anlaşmaya imza atmadı. Ancak Hollanda basınında yer alan haberlere göre, 'Küçük Sneijder'e şimdiden toplam 5 milyon dolarlık reklam teklifi yapıldı.

    :

    :

    :

    :

    "Yolanthe yengeden Sniejder'i utandıracak itiraf" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ