close

​Beşiktaşlılar’ın ‘Reza Zarrab’ tepkisi bitmiyor

17-25 Aralık operasyonlarıyla gündeme gelen Zarrab'ın, Vodafone Arena'dan loca alması siyah beyazlı taraftarları kızdırdı.
Bir grup taraftar, dün Beşiktaş'ın Akaretler'deki kulüp binasının önüne "Hırsız Reza'ların değil Atom Karınca Rıza'ların Beşiktaş'ı" yazılı pankart astı.



Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Ümraniye’de yemek yiyen iş adamı Reza Zarrab, Vodafone Arena’dan 1 milyon 104 bin lira ödeyerek loca satın aldı.

17-25 Aralık operasyonlarıyla gündeme gelen Zarrab’ın, Beşiktaş’ın yeni stadından loca alması birçok siyah beyazlı taraftarı kızdırdı.

PANKART ASTILAR

Bir grup taraftar, dün Beşiktaş’ın Akaretler’deki kulüp binasının önüne “Hırsız Reza’ların değil Atom Karınca Rıza’ların Beşiktaş’ı” yazılı pankart astı.

FİKRET ORMAN’IN REZA ZARRAB YORUMU

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dün düzenlediği basın toplantısında kendisine sorulan “Reza Zarrab Fenerbahçeli mi?” sorusuna şu yanıtı vermişti: “O arkadaş Beşiktaşlı olduğunu söyledi, ben de ondan öyle bir enerji aldım. Yolda birini gördüğüm zaman anlıyorum Beşiktaşlı olduğunu. Çünkü Beşiktaş başkanını görünce gözleri parlıyor.”

    :

    :

    :

    :

    "​Beşiktaşlılar’ın ‘Reza Zarrab’ tepkisi bitmiyor" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ