Vural: MHP'ye operasyonu örtmeye çalışıyor

MHP'li Oktay Vural, Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla ilgili şok bir iddiayı dile getirdi.
KARŞI GAZETE | ANKARA

”MHP'Yİ KAPATACAK ADAM DAHA ANASINDAN DOĞMADI"

CHP ve MHP'nin kapatılmaya çalışacağı iddiaları üzerine Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun muhalefete yaptığı  “Hemen yarın gelin, hep beraber bir Anayasa değişikliğiyle parti kapatılmasını imkansız hale getirelim”  sözlerine MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, çok sert tepki gösterdi. 

"Davutoğlu'nun böyle bir  ifade kullanması bile AKP'nin MHP'ye yönelik bir algı hareketi içinde olduğunu ortaya koyuyor. Davutoğlu, sürecin varlığını değil, sonucunu etkilemeye yönelik bir girişimde bulunuyor...

Bu bile bu operasyonun göstergesi" diyen Vural, sözlerine şöyle devam etti.

"MHP'yi kapatma kararı verecek,  bu davayı açabilecek birisi  daha anasından doğmadı! Ama MHP'den ve milliyetçilerden haram paracılar korkar.

Bu parti kapatma iddialarının da aktörü bunlar. MHP'yi iç güvenlik yasasıyla ilgili HDP ile birlikte gösterenlerin hepsi de MHP'ye yönelik algı operasyonun içinde olunduğunun ve kumpasın itirafıdır.

"BİZİM TEDİRGİNLİĞİMİZ YOK"

Bizim partimizin kapatılması ile  ilgili bir tedirginliğimiz yok! Bu kapatma davasıyla ilgili her türlü tezgahı hazırlayanların, bizim için dinleme- izleme ekipleri kuranların, `HDP ile iş birliği yapıyor' diyenlerin, üniversitelerde HDP ile ülkücüleri birbirine karşı kışkırtanların aynı üst aklın eseri olduğunu biz biliyoruz.

"DAVUTOĞLU, KUMPASI ÖRTMEYE ÇALIŞIYOR"

Davutoğlu, MHP'ye yönelik kumpas ve algı operasyonun üzerini örtmek istiyor. Cumhurbaşkanı da Başbakan da havuz medyası  ile bu algı operasyonunu yürütmektedir. "

GÜL'Ü GERİ GETİRMEK SUNİ TENEFFÜS OLUR...

Vural, Abdullah Gül’ün AKP'den milletvekili olabileceği tartışmalarını da değerlendirdi. 

"Suni teneffüsten başka anlam taşımıyor. AKP'nin artık son kullanma tarihini geçirmiş bir parti olduğunu gösteriyor. '28 Şubat'ta çekmediklerimizi bize çektirdi' demişlerdi, aday olmasın diye kongrelerini öne almışlardı.

Gül'ün ikinci dönem seçilememesi için yasayı bile değiştirmişlerdi de  Anayasa Mahkemesi'nden döndü...  Tüm bunlar, birbirlerine yönelik kumpas içinde olduklarını  gösteriyor." dedi.

Burcu Oral Evren | KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "Vural: MHP'ye operasyonu örtmeye çalışıyor" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ