Akdoğan'dan Paralel yapı'ya: Bu şaşkınlar cephesi...

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Konya Yolu'nda yer alan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuştu. Paralel yapı için 'ihanet şebekesi' dedi.
Açılışa, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve tüm AKP Ankara bölge milletvekili adayları ile çok sayıda partili katıldı.

AKP’nin herhangi bir parti olmadığını, AKP hükümetinin bu milletin iktidarı olduğunu belirten Akdoğan, “Eski Türkiye özlemcileri kimler?

Muhalefetteki bütün partileri sayın, yanına paralelcileri, sermaye baronlarını, medya patronlarını ekleyin, kim varsa içeridekiler, dışarıdakiler…

"BU ŞAŞKINLAR CEPHESİ..."

Bunlar aslında uzun zamandır rahatsızlar. Şimdi Tayyip Erdoğan karşıtlığıyla bir araya geldiler. Baktılar ki Türkiye bölgesel bir güç oluyor, her açıdan gelişiyor.Birileri, ‘Bu Türkiye fazla oluyor’ diyor. ‘Bunu nasıl durdururuz? AK Parti’ye, Tayyip Erdoğan’a çelme takarak, Ahmet Davutoğlu’nu durdurarak” ifadelerini kullandı.

“Bu şaşkınlar cephesi var ya bunlar ruh ikizi, biri Batı’nın, Türklerin HDP’si, biri Kürtlerin CHP’si. Paralelci yapıya yeni Türkiye’de yer yok, bunlar ihanet şebekesi” görüşünü de dile getiren Akdoğan, “Ellerinden gelen kötülüğü yaptılar. Bugün dünyada ‘Türkiye karşıtı’ lobilerin arkasında da bunlar var. Her türlü şer cephesiyle ittifak halindeler” diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

    :

    :

    :

    :

    "Akdoğan'dan Paralel yapı'ya: Bu şaşkınlar cephesi..." hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ