Sosyal medyada Erdoğan'ın diploması gündemden düşmüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasına ilişkin tartışmalar Abdülatif Şener'in açıklamasının ardından bir kez daha alevlendi...
KARŞI GAZETE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite mezunu olup olmadığına dair diploma tartışmaları sürmeye devam ediyor.

Haftalardır gündemden düşmeyen konuda son olarak YSK, Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen noter onaylı bir diplomayı paylaşmıştı. Ancak yayınlanan diplomadaki çelişkiler tartışmaların fitilini daha da ateşledi. Muhalefet konuyla ilgili ard arda soru önergeleri vermeye devam ederken, Saray ve AKP cephesi ise Erdoğan'ın diplomasına ilişkin hala tatmin edici bir kanıt ortaya koyabilmiş değil.



ERDOĞAN'IN ESKİ YOL ARKADAŞI: DİPLOMASI 2 YILLIK

AKP'nin kurucularından ve Erdoğan'ın eski yol arkadaşlarından Abdülatif Şener de Halk TV'de çıktığı programda konuya ilişkin çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Erdoğan'ın diplomasının 2 yıllık olduğunu söyleyen Şener, "Bir cumhurbaşkanının diplomasının ne olduğunu bilmek herkesin hakkıdır" demişti.



Sosyal medyada da Erdoğan'ın diploması gündemden düşmek bilmiyor. Zira Şener'in söylediği gibi Erdoğan 2 yıllık bir diploma sahibi ise Cumhurbaşkanlığı için yeterli şartlara uygun değil. Şener'in son açıklamalarının ardından Twitter'da #Diploması2Yıllık hashtag'i altında şu ana 16 binden fazla tweet atıldı.




İşte o tweetlerden bazıları...






karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Sosyal medyada Erdoğan'ın diploması gündemden düşmüyor" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete