'Bizlerin kılına zarar gelse sorumlusu Bakandır'

​CHP'nin cezaevlerine yaptığı ziyaretlere yönelik AKP'nin hedef gösteren açıklamalarına Veli Ağbaba'dan yanıt geldi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, cezaevi ziyaretleri nedeniyle hedef gösterilmeleri üzerine "Açıkça söylüyorum. Herhangi bir milletvekilimizin kılına zarar görse sorumlusu Adalet Bakanlığı'dır" dedi.

CHP'nin cezaevlerine yaptığı ziyaretlere yönelik AKP'nin hedef gösteren açıklamalarına Veli Ağbaba'dan yanıt geldi. 

"Günlerdir bir cezaevi ziyareti tartışması devam ediyor. Bu tartışmada CHP'nin kurumsal kimliği ve onun 24 milletvekili önce Adalet Bakanı, ardından AKP'li bir milletvekili ardından havuz medyası ve en sonunda yalan çetesinin son halkası tarafından hedef gösteriliyor" diyen Ağbaba, "Türkiye'nin her yerinde isimlerimizin yazılı olduğu bir broşür dağıtılıyor. Açıkça hedef gösteriliyoruz."

'CEP TELEFONLARIMIZDAN TEHDİT EDİLİYORUZ'

"Açıkça söylüyorum. Herhangi bir milletvekilimizin kılına zarar görse sorumlusu Adalet Bakanlığı'dır. Dünden beri hem cep telefonlarımızdan hem de sosyal medyadan açıkça tehdit ediliyoruz. organize bir iftira yüzünden CHP milletvekilleri olarak hepimiz hedefteyiz. Bu iftiralarla belki AKP'nin oyu artabilir, belki bizim oyumuz azalabilir. Ama bu yapılan şey ne vicdana ne ahlaka ne de akla sığar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: haber.sol.org.tr

    :

    :

    :

    :

    "'Bizlerin kılına zarar gelse sorumlusu Bakandır'" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete